Sök
Stäng denna sökruta.

rederier

Välkommen till Färjelinjer.se – den ultimata guiden för färjeresor! Med vår sökmotor kan du enkelt söka och boka biljetter hos alla färjerederier som trafikerar svenska hamnar. Jämför priser och hitta det bästa alternativet för din resa. Genom att boka din resa online har du möjlighet att hitta billiga färjebiljetter och spara pengar på din resa.

Låt oss hjälpa dig att planera din nästa färjeresa!

Färjerederier på färjelinjer.se
ANNONS ▼

Sök och boka resor hos alla rederier

Det finns många färjerederier som trafikerar Sverige och svenska hamnar. Här på färjelinjer.se hittar du information om alla rederier och linjer till och från Sverige. Boka din resa på färjelinjer.se för bästa pris.

Att resa med färja är mycket bekvämt du kan koppla av ombord, äta gott och kanske göra fina fynd i fartygets butik medan färjan tryggt transporterar dig till ditt resmål. Från svenska hamnar kan du resa med färja till Danmark, Polen, Tyskland, Finland och många fler länder.

Res med färja till Tyskland

Att ta en färja till Tyskland är en av de mest bekväma och prisvärda sätten att resa mellan Sverige och Tyskland. Det finns ett antal olika färjeföretag som erbjuder reguljära avgångar från olika hamnar i båda länderna, till exempel Travemünde , Puttgarden, Kiel, Rostock och Sassnitz. 

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.