Sök
Stäng denna sökruta.

Viking Line

Res med Viking Line och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Viking Line ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Viking Line och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Viking Line online för lägsta pris!

amorella

Viking Line - resor och kryssningar

Viking Line är ett ledande rederi som erbjuder passagerar- och frakttjänster över Östersjön. Med sitt huvudkontor i Mariehamn på Åland har Viking Line etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen. Rederiet är känt för sin moderna flotta, bestående av komfortabla och miljövänliga fartyg, samt för sitt engagemang för hållbarhet och miljöskydd. Viking Line erbjuder en rad olika rutter och destinationer, med fokus på resor mellan Finland, Sverige, Åland och Estland. Med restauranger, butiker, underhållning och andra faciliteter ombord strävar Viking Line efter att erbjuda en komplett och minnesvärd resa för alla sina passagerare.

Den allra första bilfärjan kördes år 1959- och man har kommit mycket långt sedan dess. Idag transporteras runt 600 000 bilar varje år på de stora båtarna. Hur man reser har också utvecklats väsentligt. Ett stort antal resenärer väljer 24-timmars kryssningar, eller i alla fall lite kortare resor. Detta innebär att själva uppehållet på båten är det viktigaste, man vill njuta av resan lika mycket som destinationen. Därför ser dagens båtar ut som flytande nöjesparker eller köpcentrum.

Man kan äta och dricka gott ombord på båtarna. Det finns pubar och barer, finare restauranger och bufférestauranger, nattklubbar och caféer. Allt man kan önska sig, i olika omgivningar, hittar man på Viking Lines båtar. För att minska festandet i hytterna har man nu också öppet hela natten i en del av restaurangerna och barerna så att folk som inte har lust att sova kan sitta där. Vill man slappna av går man bara till båtens spa-avdelning. Här kan man ta en skön massage, simma i bassängen eller bara slappna av i bubbelbadet. Naturligtvis finns det bastu, det här är finska båtar. På en av Åbo-båtarna har man till och med en snögrotta där det är minusgrader, dit man kan gå direkt från bastun.

Nöjen och underhållning ombord på Viking Line

Viking Line satsar mycket på underhållning, man har hela tiden olika gästartister men även olika temaresor. Naturligtvis har man ett dignande julbord, det är ett populärt sätt för företag att bjuda ut sina anställda. Sortimentet i taxfree-butikerna är också mycket attraktivt, och har verkligen utökats de senaste åren. Man kan fortfarande handla varor mycket billigare ombord än i land, och man kan få de tunga öl-och vinflaskorna levererade direkt till bilen eller bussen.

Dagens hytter är stora och väl planerade, och man har flera olika prisklasser så att alla ska ha råd att ta en resa med Viking Line. Genom att hålla jämna steg med utvecklingen fortsätter Viking Line att växa, något som alla deras miljontals resenärer uppskattar.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Viking Line