Sök
Stäng denna sökruta.

Alla färjelinjer på samma ställe

Det finns många olika färjelinjer från hamnar runtom hela Sverige. Med färja kan du ta dig till Tyskland, Danmark, Finland, Åland och många andra länder. En del reser med färjor för att transportera sig till resmålet medan andra väljer att resa med färjan tur och retur utan att stiga iland. 

På färjelinjer.se hittar du information om alla färjelinjer i Sverige. Läs om av de olika färjorna erbjuder för serviceutbud. Du hittar även specialerbjudanden och har möjlighet att boka biljetter enkelt, smidigt och till bästa pris. 

Stena_Embla_at_Birkenhead_2021-3-min

ANNONS ▼

Att ta färjan på semestern från Sverige till utlandet är en spännande och bekväm upplevelse som erbjuder en unik möjlighet att utforska nya destinationer på ett avslappnat sätt. Med ett brett utbud av rutter och resemöjligheter är färjeresor ett populärt val för många resenärer som vill kombinera bekvämligheten med äventyret.

Från de svenska hamnarna kan man välja mellan flera destinationer runt om i Europa, allt från de historiska städerna runt Östersjön till de soliga stränderna i Medelhavsområdet. Oavsett om man föredrar att koppla av på däck med en bok och njuta av den friska havsluften eller utforska de olika faciliteterna ombord, såsom restauranger, butiker och underhållning, finns det något för alla att uppskatta under färjeresan.

För många resenärer är färjan också en del av semesterupplevelsen i sig, där man kan njuta av att se landskapet förändras från kustlinjen i Sverige till de vidsträckta haven och pittoreska kuststäderna i det utvalda landet. Att ta färjan ger också möjlighet att ta med sig bilen, vilket gör det enkelt att utforska destinationen på ett flexibelt sätt och upptäcka gömda pärlor utanför de vanliga turiststråken.

Oavsett om man reser med familjen, vännerna eller på egen hand, är färjeresor från Sverige till utlandet ett fantastiskt sätt att börja semestern på rätt fot. Med bekvämlighet, mångsidighet och möjligheten att utforska nya platser både ombord och i land är det en resa som kommer att skapa minnen för livet.

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.