Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till Polen

Upplev Polen genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Polen
gdansk-7227096_1280
Foto: Pixabay
ANNONS ▼
Boka färja till Polen snabbt och smidigt

Färjor till Polen

En resa till Polen bjuder på en mängd upplevelser. Det bästa med att resa till Polen är att det finns väldigt mycket att välja på, allt efter tycke och smak. För den som tycker om gamla slott och kultur är Polen helt perfekt, det finns mycket att att uppleva.

För den som vill uppleva storstadens puls är en resa till Warszawa, Gdansk eller Krakow helt perfekt. Här hittar du barer, caféer, shopping och känslan du hittar i riktiga metropoler.

Lockar sol och bad är den kända badorten Sopot full av badliv och sommarkänsla. Här kan du sola och bada och uppleva den “polska Rivieran”.

En av de främsta fördelarna med att resa till Polen är att år att priserna fortfarande ligger en bra bit under de svenska. Visste du att det går att spara massor av pengar på att handla bygg och vitvaror i Polen?

Polenfärjan – res bekvämt till Polen

Ta polenfärjan från Ystad, Nynäshamn eller Trelleborg och börja din resa till Polen på det skönaste och bekvämaste sättet. Koppla av, ät gott och shoppa förmånligt på färjan till Polen.

ANNONSER ▼

Bordershop Puttgarden

Upptäck Bordershop Puttgarden, en oemotståndlig destination för alla som söker en unik och prisvärd shoppingupplevelse.

Ta färjan från Halmstad

Stena Linet trafikerar Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus och ät i restaurangen.

Öresundslinjen till Helsingör

Så snart du stiger ombord på färjan mellan Helsingborg och Helsingör, kan du se fram emot en kort och bekväm överfart som tar endast 20 minuter.