Färja till Polen - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.
Här hittar du massor av information om att boka färja till Polen, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna.
Dessutom hittar du information om vad de olika båtarna till Polen erbjuder ombord i form av butiker, restauranger och övrig service.
Färja till Polen
Färja till Polen

Färjor till Polen

En resa till Polen bjuder på en mängd upplevelser. Det bästa med att resa till Polen är att det finns väldigt mycket att välja på, allt efter tycke och smak. För den som tycker om gamla slott och kultur är Polen helt perfekt, det finns mycket att att uppleva.

För den som vill uppleva storstadens puls är en resa till Warszawa, Gdansk eller Krakow helt perfekt. Här hittar du barer, caféer, shopping och känslan du hittar i riktiga metropoler.

Lockar sol och bad är den kända badorten Sopot full av badliv och sommarkänsla. Här kan du sola och bada och uppleva den “polska Rivieran”.

En av de främsta fördelarna med att resa till Polen är att år att priserna fortfarande ligger en bra bit under de svenska. Visste du att det går att spara massor av pengar på att handla bygg och vitvaror i Polen?

Polenfärjan – res bekvämt till Polen

Ta polenfärjan från Ystad, Nynäshamn eller Trelleborg och börja din resa till Polen på det skönaste och bekvämaste sättet. Koppla av, ät gott och shoppa förmånligt på färjan till Polen.

Boka färja till Polen

COPYRIGHT 2012 -2022 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare