Sök
Stäng denna sökruta.

Finnlines

Res med Finnlines och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Finnlines ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Finnlines och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Finnlines online för lägsta pris!

Finnlines - resor och kryssningar

Som namnet antyder så har Finnlines färjor som går mellan Sverige och Finland. Man går från Kapellskär till Långnäs, som ligger på Åland, för att sedan fortsätta till Nådendal. Resan tar cirka nio timmar totalt, och det är bara resenärer med bil som kan åka med.

Även till Tyskland

Men Finnlines trafikerar också rutten mellan Malmö och Travemünde i Tyskland, denna resa tar också nio timmar. Sedan kan man fortsätta till olika orter från Finland eller Tyskland om man så önskar, både med bil och färja.

Tyskland är en inkörsport till kontinenten, och det är verkligen skönt att kunna komma direkt dit. Men det är också vanligt att åka dit för att handla, både priser och utbud är mycket lockande.

Nådendal är ett trevligt resmål

Att resa till Nådendal är en trevlig utflykt för hela familjen. Här kan man besöka Mumintrollen som bor i ett stort blått hus på en liten ö precis utanför denna pittoreska badort. Eller så kan man ta sig över till Väiski, en äventyrsö där det finns massor att göra. Allt detta är inte alls långt från Åbo om man vill ha lite storstadsliv. Annars är Åland ett populärt ställe för en lite lugnare, mer naturlig semester. Man kan lätt ta sig runt med cykel, de flesta av de över 6 000 öarna är ganska små.

Lugnt och skönt ombord på Finnlines färja

Finnlines är kända för sin goda service och trevliga atmosfär ombord på båtarna. Det serveras mycket god mat i deras restauranger, vanligtvis i form av en stor buffé. Barn under fem år äter gratis tillsammans med sina föräldrar, och det finns allt man behöver för att hela familjen ska kunna sitta bekvämt och äta. Även på natten kan man få sig en matbit, speciellt på de linjer som avgår sent.
Vatten, juice och mjölk är inkluderat i buffén, men man kan köpa alkohol i baren precis bredvid.

Många tycker det är skönt att åka med Finnlines just för att deras båtar är lite mindre. Förutom ett lekrum och soldäck så finns det inte så mycket mer att göra under överfarten. Man har möjlighet att handla billigt i butiken och det finns spelområden på alla båtarna. Hytterna är sköna, man kan verkligen använda tiden till att vila upp sig. Naturligtvis finns det en hel del gott att både äta och dricka, både i buffé-restaurangen och i baren. Om man bokar en rundresa mellan de olika destinationerna som Finnlines har så får man rabatt, det kallas för Tour de Baltique.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Finnlines