Sök
Stäng denna sökruta.

Wasaline

Res med Wasaline och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Wasa Line ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Wasa Line och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Wasa Line online för lägsta pris!

Wasa Line
Pressbild Wasa Line

Wasaline färjor och färjelinjer

Umeå Vasa

Wasaline - resor och kryssningar

Om du letar efter en bekväm, smidig och exklusiv färjetur mellan Sverige och Finland, är Wasaline det bästa valet. Med deras fartyg kan du njuta av en unik upplevelse som inte har någon jämförelse. Företaget erbjuder sina passagerare en behaglig färd mellan de två länderna.

Wasaline trafikerar sedan 2013 sträckan Umeå Vasa. Wasaline är rederiet som trafikerar linjen och ägs av de båda städerna på var sin sida om Kvarken. Förbindelsen nyttjas av såväl nyttoresenärer som fraktkunder men fyller också en viktig funktion för den som vill shoppa i grannstaden eller bara uppleva en avkopplande sjöresa med allt vad det innebär.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Wasaline