Eckerölinjen färjor och färjelinjer

Eckerölinjen - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Läs mer om Eckerölinjen! Här hittar du erbjudanden, tidtabeller och tillgång till prisvärda biljetter.

Boka din resa med Eckerölinjen online för lägsta pris!

eckorolinjen

Boka färja med Eckerölinjen

Eckerölinjen trafikerar Grisslehamn och Eckerö flera gånger om dagen. Resan tar 2 timmar 30 minuter. Spara tid och pengar – boka Eckerölinjen online!

Eckerölinjen är ett åländskt företag som driver en färjelinjen mellan Eckerö på Åland och Grisslehamn i Sverige. De startade sin färjetrafik år 1961 och konkurrerar främst med Viking Line, men har fördelen att rutten mellan Eckerö och Grisslehamn är kortare än Viking Lines motsvarighet.

MS Eckerö tar 1500 passagerare och 256 bilar, och ombord finns det 481 hytter för passagerare. Kryssningarna avgår tre gånger om dagen året om, med extra turer under storhelger. Resan tar ungefär två timmar och från däck har man alltid land i sikte.

Ombord kan man vänta sig mat, dryck och underhållning samt tax-free shopping och mycket annat. Maten som serveras ombord är typisk för Östersjön och man har även valt att i så stor mån som möjligt använda sig av närproducerade matvaror i de tre restaurangerna och Kafé Käringsund.

Ombord på MS Eckerö välkomnas både vuxna och barn av trevliga kryssningsvärdar som håller i underhållning, sång, musik, tävlingar och mycket annat. För företagsresor finns konferensrum både på däck 7 och 8, och för barnen finns underhållningen i piratrummet Skepp o’skoj. För att underlätta för barnfamiljer och rörelseförhindrade finns det två hissar ombord.

Vill man shoppa ligger på entréplan på däck 5 en välsorterad taxfreebutik där man kan hitta allt från godis, kosmetika och parfymer till vin, sprit och tobak.

Under sommaren kan man njuta av livemusik och drinkar på soldäcket – varje vecka bjuds det på en ny artist eller band. Om det skulle vilja sig så illa att vädret är dåligt flyttar bandet inomhus till fartygets Klubb Kuling, så man behöver aldrig oroa sig för att missa underhållningen.

Eckerölinjen erbjuder förutom kryssningar även resepaket till hela Åland. De arrangerar golfresor, sommarsemestrar och många andra evenemang och aktiviteter.

Visit Åland

Onlinebokning Eckerölinjen

COPYRIGHT 2012 -2022 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare