Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till Åland

Upplev Åland genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Åland
Kobba_klintar_2015
ANNONS ▼
Boka färja till Åland snabbt och smidigt

Färjor till Åland

Farjelinjer.se hjälper dig att hitta information om alla färjor och färjelinjer till Åland. Här hittar du massor av information när du skall åka färja till Åland.

Ta färjan till Åland så har du inte bara en skön sjöresa att se fram emot utan också mängder av aktiviteter att göra på Åland. Det är mycket populärt att hyra stuga på Åland.

När du är på väg till Åland behöver du inte oroa dig för att bli uttråkad. Färjorna erbjuder olika former av underhållning för att hålla dig sysselsatt under resan. Kanske kan du lyssna på livemusik eller ta del av andra kulturella inslag som erbjuds ombord. För den som är hungrig finns det också gott om möjligheter att avnjuta läcker mat och dryck under färjeöverfarten.

Men det är inte bara utsikten och underhållningen som lockar besökare till Åland. För många är ett besök i taxfree-butiken en given höjdpunkt under resan. Här kan du fynda allt från parfymer och kosmetika till sprit och choklad till förmånliga priser. Det är en perfekt möjlighet att göra några inköp och kanske hitta några unika produkter som inte är lika lättillgängliga hemma.

När du väl har nått Åland finns det mycket att utforska. Ögruppen är känd för sin vackra natur och sina pittoreska byar. Du kan till exempel hyra en cykel och ge dig ut på upptäcktsfärd längs de många cykelvägarna som slingrar sig genom landskapet.

Dagstur till Åland

Du har möjligheten att ta en dagsutflykt med färja till Åland. Färjor till Åland avgår från både Stockholm och Grisslehamn. Under resan kan du koppla av och njuta av underhållning och läcker mat ombord. Ett obligatoriskt stopp för de flesta är att besöka taxfree-butiken för lite shopping.

ANNONSER ▼

Bordershop Puttgarden

Upptäck Bordershop Puttgarden, en oemotståndlig destination för alla som söker en unik och prisvärd shoppingupplevelse.

Ta färjan från Halmstad

Stena Linet trafikerar Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus och ät i restaurangen.

Öresundslinjen till Helsingör

Så snart du stiger ombord på färjan mellan Helsingborg och Helsingör, kan du se fram emot en kort och bekväm överfart som tar endast 20 minuter.