Färja till Åland - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.
Här hittar du massor av information om att boka färja till Åland, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna.
Dessutom hittar du information om vad de olika båtarna till Åland erbjuder ombord i form av butiker, restauranger och övrig service.
Kobba_klintar_2015
Kobba_klintar_2015

Färjor till Åland

Farjelinjer.se hjälper dig att hitta information om alla färjor och färjelinjer till Åland. Här hittar du massor av information när du skall åka färja till Åland.

Ta färjan till Åland så har du inte bara en skön sjöresa att se fram emot utan också mängder av aktiviteter att göra på Åland. Det är mycket populärt att hyra stuga på Åland.

Dagstur till Åland

Du kan åka till Åland över dagen. Färjor till Åland avgår från Stockholm, Kapellskär och Grisslehamn. Ombord kan du koppla av och njuta av underhållning och god mat. Ett måste för de allra flesta är ett besök i taxfree-butiken.

Boka färja till Åland

COPYRIGHT 2012 -2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare