Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till Litauen

Upplev Litauen genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Litauen
ANNONS ▼
Boka färja till Litauen snabbt och smidigt

Färjelinjer till Litauen

Färjor till Litauen

Att resa till Litauen med färja är ett populärt och bekvämt sätt att att resa sig dit. Färjorna till Litauen går från både Trelleborg och Karlshamn, genom att välja avresa på kvällen övernattar ombord på färjan och sparar in en hotellnatt. Efter en god frukost är du redo att starta din semester i Litauen

Litauen är ett land som absolut bör upplevas för att uppskatta dess skönhet och historia. Det är ett av Europas äldsta länder och har ett rikt kulturliv som inte bör missas. Här finns mycket att se och göra, oavsett om du letar efter historiska monument, moderna shoppingmöjligheter eller pittoreska byar som väntar på att utforskas.

För dem som gillar shopping kan Litauens huvudstad Vilnius inte bara erbjuda antika butiker utan även moderna gallerior som Akropolis Shopping Mall. De stora köpcentren har allt från internationella märken inom mode till livsmedelsbutiker, så här blir alla dina shoppingbehov tillgodosedda.

Om du vill ha något unikt kan du besöka Gamla Stans trånga gator där du hittar smyckesbutiker, antika affärer och antikviteter. Denna medeltida stadskärna har välbevarade charmiga historiska byggnader i olika stilar längs gatorna; allt från barockstil och gotiska kyrkor till det nyklassicistiska stadshuset. Staden är berömd för sin arkitektur och blev 2009 utsedd till Europeisk Kulturhuvudstad.

ANNONSER ▼

Bordershop Puttgarden

Upptäck Bordershop Puttgarden, en oemotståndlig destination för alla som söker en unik och prisvärd shoppingupplevelse.

Ta färjan från Halmstad

Stena Linet trafikerar Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus och ät i restaurangen.

Öresundslinjen till Helsingör

Så snart du stiger ombord på färjan mellan Helsingborg och Helsingör, kan du se fram emot en kort och bekväm överfart som tar endast 20 minuter.