Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till och från Stockholm

Här kan du få all den information du behöver om färjor som trafikerar till och från Stockholm. För att säkra det mest förmånliga priset, rekommenderar vi att du bokar din biljett via färjelinjer.se!
Oavsett om du planerar en kort resa eller en längre äventyrsresa, är vår webbplats här för att göra planeringsprocessen enklare och mer bekväm. Låt oss vara din pålitliga partner när det kommer till att utforska färjemöjligheter till och från Stockholm.
648d4a0a79d1eeb4785dd57a2f307fd2_stockholm

ANNONS:

Res med färja från och till Stockholm

Utforska det stora utbudet av prisvärda färjebiljetter som tar dig till och från Stockholm På Färjelinjer.se kan du enkelt söka och boka färjeresor med ett brett urval av pålitliga rederier. Oavsett om du planerar en avkopplande weekendresa, en affärsresa eller en spännande semester med familjen, så finns det många alternativ att välja mellan.

Läs mer om att åka färja från Stockholm, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjor från Stockholm.

Från Stockholm kan man åka färja till  Sverige med Estland, Finland, Åland, Lettland och Ryssland. De rederier som har färjor från Stockholm är färjeöverfarter är Tallink Silja, Viking Line och St Peter Line.

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och dess kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens största stad med cirka 2,3 miljoner invånare i hela storstadsområdet.

Stockholm började grundläggas år 1187. Enligt den officiella historieskrivningen brukar dock Birger Jarl räknas som stadens grundare, enligt dessa källor grundades staden 1252.

ANNONSER ▼

Färja till Frederikshavn

Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping.

Res med Tallink Silja

Res till Finland eller Estland med Tallink Silja ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.