farjelinjer-loggo-ny
© Karin Jähne/ Dollar Photo Club
farja-trelleborg
© Karin Jähne/ Dollar Photo Club

Färja Trelleborg

Här hittar du information om färjor till och från Trelleborg. Boka din biljett på färjelinjer.se för bästa pris!

Annons ▼

Färja Trelleborg - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån. Du tar dig snabbt på bra vägar till Trelleborg. Avståndet från Malmö är bara 3 mil, från Göteborg 30 mil och från Stockholm cirka 60 mil.

När man vill resa med färja från Trelleborg så finns det väldigt många möjligheter beroende på vart man ska resa. Färjorna går både till Tyskland, Litauen och Polen.
TT-line seglar mellan Trelleborg och Rostock, Trelleborg och Travemünde och även mellan Trelleborg och Swinoujscie. TT-line har väldigt många avgångar per dag till olika ställen. Ett exempel är att färjan till Swinoujscie avgår minst en gång per dag. Men när det gäller tex Rostock som ligger mycket närmare så finns det runt 5 färjor varje dag.

Färjor från Trelleborg till Tyskland, Litauen och Polen

Både Stena Line och TT-Line trafikerar linjen till Rostock från Trelleborg. Stena Line är världens största färjerederi och har stora och bekväma båtar med god mat, shopping och andra aktiviteter. Däremot har inte Stena Line någon trafik till Swinoujscie från Trelleborg, vilket TT-Line och Unity Line har.

Res till Litauen med färja från Trelleborg

Klaipėda är den största hamnen i Litauen och du reser dit med TT-Line och färja från Trelleborg. Överfarten tar 16 och en halv timma.

Färjeavgångar från Trelleborg

Du behöver inte oroa dig för att hitta färjeavgångar från Trelleborg eftersom det finns väldigt många. Men det finns andra saker som är väldigt viktiga att tänka på när man ska resa med färja. Det första är att det är enklast ifall man har bil med sig för det blir oftast väldigt mycket bagage på tillbaka vägen oavsett vart man reser.

Beroende på vilket resmål du reser med färja från Trelleborg är det bra att tänka på ifall du vill ha hytt eller inte det kan bli lite segt utan hytt ifall man åker en längre tur som t ex färjan mellan Trelleborg och Swinoujscie. En hytt kostar inte så mycket men det är rikligt bekvämt att kunna lägga sig och sova. När man sedan vaknar man när man är framme och man kan göra det man har planerat.

ANNONSER ▼

Boka färja från Trelleborg enkelt och snabbt

COPYRIGHT 2012 -2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare