Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till och från Trelleborg

Här kan du få all den information du behöver om färjor som trafikerar till och från Trelleborg. För att säkra det mest förmånliga priset, rekommenderar vi att du bokar din biljett via färjelinjer.se!
Oavsett om du planerar en kort resa eller en längre äventyrsresa, är vår webbplats här för att göra planeringsprocessen enklare och mer bekväm. Låt oss vara din pålitliga partner när det kommer till att utforska färjemöjligheter till och från Trelleborg.
farja-trelleborg
© Karin Jähne/ Dollar Photo Club

ANNONS:

Färja från Trelleborg

Res med färja från och till Trelleborg

Utforska det stora utbudet av prisvärda färjebiljetter som tar dig till och från Trelleborg På Färjelinjer.se kan du enkelt söka och boka färjeresor med ett brett urval av pålitliga rederier. Oavsett om du planerar en avkopplande weekendresa, en affärsresa eller en spännande semester med familjen, så finns det många alternativ att välja mellan.

Utforska de många spännande alternativen för färja från Trelleborg med vår omfattande lista över färjor från denna pittoreska hamnstad. Oavsett om du planerar en resa över Östersjön till Tyskland, Polen, eller andra destinationer, är Trelleborg en viktig knutpunkt för färjetrafik i regionen. Vår sida erbjuder all den information du behöver för att planera din resa, inklusive tidtabeller, priser och bokningsalternativ. Låt oss hjälpa dig att upptäcka bekväma och prisvärda sätt att ta dig till ditt nästa äventyr med färja från Trelleborg.

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån. Du tar dig snabbt på bra vägar till Trelleborg. Avståndet från Malmö är bara 3 mil, från Göteborg 30 mil och från Stockholm cirka 60 mil.

När man vill resa med färja från Trelleborg så finns det väldigt många möjligheter beroende på vart man ska resa. Färjorna går både till Tyskland, Litauen och Polen.
TT-line seglar mellan Trelleborg och Rostock, Trelleborg och Travemünde och även mellan Trelleborg och Swinoujscie. TT-line har väldigt många avgångar per dag till olika ställen. Ett exempel är att färjan till Swinoujscie avgår minst en gång per dag. Men när det gäller tex Rostock som ligger mycket närmare så finns det runt 5 färjor varje dag.

Färja till Tyskland från Trelleborg

Planerar du en resa till Tyskland från Trelleborg? Ta den bekväma och avkopplande vägen med färja från Trelleborg till Tyskland. Med regelbundna avgångar och moderna fartyg är det en smidig och trevlig resa över Östersjön.  Oavsett om du ska till Rostock, Travemünde eller någon annan destination i Tyskland, är Färja till Tyskland från Trelleborg ett utmärkt val.

Res till Litauen med färja från Trelleborg

Klaipėda är den största hamnen i Litauen och du reser dit med TT-Line och färja från Trelleborg. Överfarten tar 16 och en halv timma.

Färjeavgångar från Trelleborg

Du behöver inte oroa dig för att hitta färjeavgångar från Trelleborg eftersom det finns väldigt många. Men det finns andra saker som är väldigt viktiga att tänka på när man ska resa med färja. Det första är att det är enklast ifall man har bil med sig för det blir oftast väldigt mycket bagage på tillbaka vägen oavsett vart man reser.

Beroende på vilket resmål du reser med färja från Trelleborg är det bra att tänka på ifall du vill ha hytt eller inte det kan bli lite segt utan hytt ifall man åker en längre tur som t ex färjan mellan Trelleborg och Swinoujscie. En hytt kostar inte så mycket men det är rikligt bekvämt att kunna lägga sig och sova. När man sedan vaknar man när man är framme och man kan göra det man har planerat.

Läs mer:

Visit Trelleborg | Sveriges sydligaste stad

ANNONSER ▼

Färja till Frederikshavn

Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping.

Res med Tallink Silja

Res till Finland eller Estland med Tallink Silja ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.