farjelinjer-loggo-ny
stena-danica-titel

Göteborg Frederikshavn

Göteborg Frederikshavn med Stena Line. Här hittar du information om färjelinjen mellan Göteborg och Frederikshavn. 

Boka färja Göteborg Frederikshavn med Stena Line snabbt och smidigt online.

Foto: Martin Ivarson

stena-logga

Göteborg Frederikshavn

Stena Line

Stena Line Göteborg Frederikshavn

Överfarten mellan Göteborg och Frederikshavn tar från 3 timmar. Med Stena Line får du en skön resa till Frederikshavn.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Göteborg-Frederikshavn och Stena Line.

På Stena Lines färja mellan Göteborg och Frederikshavn hinner du roa dig, äta gott och handla billigt. Överfarten tar ca 3 timmar. På skollov och helger finns det alltid massor av roliga aktiviteter för barn ombord.

Massor av kul att göra ombord

Du hittar levande musik eller annan underhållning på de flesta avgångar. För den spelsugna finns det spelautomater och andra förströelsespel.

Semestern börjar redan ombord för barnen, i lekrummen finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Under skollov och helger mönstrar Tumlaren Happy på och ordnar massor av skojiga upptåg

Danmark över dagen med Göteborg Fredrikshamn

Njut av en dag till havs och passa på att lyssna på livemusik, Om du vill hinner du ta tåget till Ålborg. Stena Danica avgår från Göteborg varje dag klockan 9.00.
Det finns mycket att uppleva i Frederikshavn. Upplev tropiska bad på badhotellet The Reef eller varför inte ta tåget eller bilen till Skagen? Du hinner med detta över dagen, annars kan du ta en eller några övernattningar.

Här hittar du alltid de bästa rabatterna och erbjudandena för Stena Lines färja mellan Göteborg och Fredrikshamn

Färjor Göteborg Frederikshavn

Stena Line har färjorna Stena Danica och Stena Jutlandica i trafik på linjen Göteborg Frederikshavn.

Restiden är drygt 3 timmar tillräckligt långt för hinna roa sig men inte så långt att det blir tråkigt.

Göteborg Frederikshavn tidtabell

Färjorna från Göteborg har flera avgångar per dag, resan tar mellan tre och tre och en halv timma.

Färjan Göteborg Frederikshavn är perfekt för dig som skall till Danmark eller vidare ut i Europa. Från Frederikshavn har du bara 30 mil på motorväg till tyska gränsen.

Mat och dryck Göteborg Frederikshavn

The Reef Bar erbjuder Stena Danicas kanske bästa havsutsikt med härlig karibisk stämning. Upplev The Reef Bar med palmer, goda smårätter och spännande cocktails.

I baren ”The Bar” hittar du underhållning, livemusik och casino. Här kan du släcka törsten med både kalla och varma drycker. Vill du ha något att äta finns det enklare rätter och smörgåsar som passar perfekt när du bara är lite lagom hungrig.

I Restaurang Taste serveras brunch, lunch och middagsbuffé där du äter så mycket du orkar. Urvalet av rätter är enormt och du kan välja mellan massor av spännande varma och kalla specialiteter. Till efterrätt finns det desserter och framför allt glass i olika former.

I Caféet serveras lättare rätter och fika. Dessutom serveras dagens rätt, en prisvärd rätt där även det stora salladsbordet ingår i priset.

När det är bra väder (vilket det brukar vara till havs) är baren på soldäck den självklara mötesplatsen under vajande palmer. Här serveras drycker av olika slag och dessutom finns en grill med goda rätter som tex hamburgare eller grillade korvar med potatissallad.

Göteborg Frederikshavn shopping

Passa på att fylla upp förråden med godis, parfym och drycker! Ombord på Stenas färja till Fredrikshamn hittar du massor av prisvärda fynd.

ANNONSER ▼

Boka färja från Göteborg till Frederikshavn

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare