Sök
Stäng denna sökruta.

TT-Line

Res med eller utan bil till Tyskland, Polen och Litauen med TT-Line.

TT-Lines moderna flotta av fartyg erbjuder komfortabla faciliteter och bekvämligheter för en avkopplande och trevlig resa.

Och med en enkel onlinebokning kan du säkra din plats ombord till det lägsta priset, vilket ger dig friheten att planera din resa i förväg och undvika stressen med att hitta biljetter på plats.

tt-line_schiffe_nils-holgersson (1)
Foto: TT-Line

TT-Line - resor och kryssningar

TT-Line är ett känt färjebolag som går mellan Sverige och Tyskland, Polen samt nu också Litauen. Man har upp till 16 avgångar varje dag, med sin flotta av sex RoPax-färjor. Varje år reser mer än 600 000 personer med dessa färjor, det är ett av de mest populära sätten att komma ner till kontinenten. Istället för att köra hela vägen genom Danmark är det mycket bättre att anlända till Tyskland fräsch och utvilad för att sedan fortsätta sin resa.

I över 50 år har TT-Line kört i Östersjön, man har tysk eller svensk besättning och satsar aktivt på miljön. Redan 1995 byggde man de första “gröna fartygen” och flera har följt. Målet är att reducera utsläpp och avfall så mycket som möjligt. För sitt arbete med att göra mer än vad lagen kräver för miljön har TT-Line mottagit ett antal utmärkelser.

Kryssningar med TT-Line

Det finns flera härliga kryssningsalternativ att välja mellan med TT-Line . Tyskland är ett paradis för shoppare, moms och priser är så mycket lägre än i Sverige. Samtidigt är den svenska kronan stark, så man får bra växelkurs. Bland annat finns det en kryssning som har två nätter ombord vilket ger en hel dag för att gå och handla i Rostock eller Travemünde. Annars kan man ta en minikryssning med shopping, som bara är en lång dagstur. Sedan finns det kryssningar till julmarknader och nöjesparker, samt mycket annat som inte ligger långt från hamnen.

Men även själv resan är ett stort nöje, ett tillfälle att verkligen slappna av. Många tar en kryssning bara för att det är kul. Man äter god mat i någon av de trevliga restaurangerna, går på bio eller tar sig en avkopplande timme i gym-och relaxavdelningen. Det finns också flera spelautomater ombord, eller så kan man sätta sig ner och surfa på nätet tack vare gratis wifi. Man får 20 MB inkluderat i bokningen, men det går att köpa till mer. De som bokar Panorama svit eller Baltic hytt får 250 MB gratis. Dessutom kan man sitta i baren och surfa, eller i receptions- och arkadområdet.

TT-Line gör resan till ett nöje för stora och små barn

För att göra resan trevligare för både föräldrar och barn så finns det aktiviteter. På sommaren tar man fram piratkläder och gör en teater, annars finns det alltid lekrum på alla färjor. Barn under sex år äter också gratis, medan barn upp till 12 år bara betalar halva priset. TT-Line månar om familjer och gör vad de kan för att alla ska ha det bra och trivas ombord på deras båtar.

TT-Line rabatter

TT-Line har alltid massor av bra erbjudanden på tex bilpaket och olika kryssningar.

Visa erbjudanden >

Åland från Grisslehamn

Eckerölinjens färja trafikerar Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar lagom lång tid för god mat och shopping.

Färjan Umeå-Vasa

Aurora Botnia trafikerar sträckan Vasa – Umeå. Wasaline är rederiet som opererar sträckan och ägs av de båda städerna på var sin sida om Kvarken.

Finnlines - resor och kryssningar

Som namnet antyder så har Finnlines färjor som går till Finland. Men Finnlines trafikerar också rutten mellan Malmö och Travemünde i Tyskland