Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Trelleborg Travemünde

Trelleborg Travemünde med TT-Line är en färjelinje som trafikerar Trelleborg och Travemünde.

Överfarten mellan Trelleborg och Travemünde tar 8 timmar. Med TT-Line får du en skön resa till Travemünde.

Här kan du få information om denna färjelinje som trafikeras av TT-Line. Boka färja mellan Trelleborg och Travemünde med TT-Line till lägsta pris på färjelinjer.se

tt-line_schiffe_nils-holgersson (1)
Foto: ttline.com

Ta färjan till Travemünde

Upplev en underbar sjöresa med TT-Line, som förbinder Trelleborg och Travemünde. På Färjelinjer.se hittar du biljetter till de bästa priserna.

Med ett antal dagliga avgångar och olika resemöjligheter är Trelleborg-Travemünde-färjelinjen ett bra alternativ för både turister och affärsresenärer som söker en bekväm och flexibel resa mellan Sverige och Tyskland.

Från Trelleborg tar färjan dig på en resa genom vattnet, vilket ger dig en chans att koppla av och njuta av den friska havsluften. Ombord finns en mängd olika faciliteter och bekvämligheter som syftar till att göra din resa så behaglig som möjligt. Oavsett vilka behov eller önskemål du har, finns det något för alla ombord på denna färjelinje.

Trelleborg Travemünde

Båtresa Trelleborg Travemünde

TT-Lines färja Trelleborg-Travemünde är den avkopplande vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Du kan välja mellan dag eller nattavgångar.

Oavsett om du väljer en dag – eller nattavgång, så börjar avkopplingen redan när du kommer ombord på TT-Line mellan Trelleborg och Travemünde. Oavsett om du reser under dagen eller natten är det skönt med en hytt där man kan vila sig.

Restaurangen ombord frestar med frukost, lunch och middagsbuffé. Vill du bara ha något lättare finns det fika och lättare rätter i baren eller caféet.

Fynda i ombord butiken, spela i spelhallen, ta det lugnt på soldäcket eller relaxavdelningen. Eller kanske vill du ta ett dopp i jacuzzin och träna i gymmet? Slå dig ned i en bekväm fåtölj i Panoramabaren längst fram i fören eller se en film i biografen.

Den som söker spänning kan pröva spellyckan ombord. Alla TT-Lines färjor erbjuder spelautomater och ombord och på Peter Pan och Nils Holgersson finns en speciell spelhall med mängder av olika spel-maskiner.

Trelleborg Travemünde Bekväma hytter

Det finns sköna hytter i olika storlekar. Välj mellan prisvärda standardhytter och stora sviter med lyxiga möbler och vidsträckt panorama utsikt.
Under sommarmånaderna finns det barnvärdar ombord som ordnar roliga saker för barnen.

Ombord på Peter Pan och Nils Holgersson finns komfortabla vilfåtöljer. Här kan du slå dig ner i lugn och ro och njuta t.ex. av en god bok eller bara vila en stund. Fåtöljerna kan bokas både under dag- och nattavgångar och är ett mycket prisvärt alternativ till en hytt.

Turistbyrån i Lübeck

ANNONS ▼

Trelleborg Travemünde tidtabell

Resan mellan Trelleborg Travemünde tar från 7 tim 30 min och du kan välja mellan upp till tre dagliga avgångar.

Färjor Trelleborg Travemünde

Färjorna som trafikerar sträckan till Travemünde är kända för sin komfort och service. De erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter ombord, inklusive restauranger, barer, butiker och lekplatser för barn, vilket gör resan till en behaglig och underhållande upplevelse för passagerarna.

Många väljer att tillbringa tiden ombord med att njuta av den vackra utsikten över havet eller koppla av med en god måltid och dryck.

Mat och dryck Trelleborg Travemünde

Under din resa med TT-Line från Trelleborg till Tyskland så finns ett stort utbud snacks och ett stort urval av olika varma rätter.

Reser du på kvälle kan du välja mellan olika varma rätter eller en buffé. Ombord på TT-Lines flaggskepp Peter Pan och Nils Holgersson är du välkommen till Panorama Baren,
här hittar du fika, en drink eller en cocktail på kvällen.

Trelleborg Travemünde shopping

Under resan kan du njuta av avkopplande shopping i shoppen SEA & SAVE. Där hittar bland bland mycket annat ett stort urval av märkesvaror till låga priser.

Biljetter färja Trelleborg Travemünde

Resan med färja mellan Trelleborg och Travemünde är inte bara en överfart; det är en del av reseupplevelsen. Oavsett om du är ute efter avkoppling eller bara en effektiv transport till din nästa destination, erbjuder färjan en trevlig upplevelse med många minnen att ta med hem.

Färjeavgångar Trelleborg Travemünde

Färjorna mellan Trelleborg och Travemünde går regelbundet, med flera avgångar dagligen. Tidtabeller är noggrant planerade för att passa både affärsresenärer och semesterfirare. Det är rekommenderat att kolla upp den aktuella tidtabellen nära din avresedatum, eftersom tiderna kan ändras beroende på säsong eller speciella omständigheter.

Överfarten mellan Trelleborg och Travemünde tar 8 timmar.

Linjen mellan Trelleborg och Travemünde trafikeras av TT-Line.

Sökord:

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.