farjelinjer-loggo-ny

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön. Färjelinjen trafikeras av TT-Line och erbjuder passagerare en avkopplande och bekväm resa över vattnet.

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen ett viktigt transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och flexibel resa mellan de två länderna.

tt-line

Trelleborg Travemünde

ANNONS ▼

Res med färja Trelleborg Travemünde

Överfarten mellan Trelleborg och Travemünde tar 8 timmar. Med TT-Line får du en skön resa till Travemünde.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Trelleborg -Travemünde och TT-Line.

TT-Lines färja Trelleborg-Travemünde är den avkopplande vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Du kan välja mellan dag eller nattavgångar.

Oavsett om du väljer en dag – eller nattavgång, så börjar avkopplingen redan när du kommer ombord på TT-Line mellan Trelleborg och Travemünde. Oavsett om du reser under dagen eller natten är det skönt med en hytt där man kan vila sig.

Restaurangen ombord frestar med frukost, lunch och middagsbuffé. Vill du bara ha något lättare finns det fika och lättare rätter i baren eller caféet.

Fynda i ombord butiken, spela i spelhallen, ta det lugnt på soldäcket eller relaxavdelningen. Eller kanske vill du ta ett dopp i jacuzzin och träna i gymmet? Slå dig ned i en bekväm fåtölj i Panoramabaren längst fram i fören eller se en film i biografen.

Den som söker spänning kan pröva spellyckan ombord. Alla TT-Lines färjor erbjuder spelautomater och ombord och på Peter Pan och Nils Holgersson finns en speciell spelhall med mängder av olika spel-maskiner.

Bekväma hytter

Det finns sköna hytter i olika storlekar. Välj mellan prisvärda standardhytter och stora sviter med lyxiga möbler och vidsträckt panorama utsikt.
Under sommarmånaderna finns det barnvärdar ombord som ordnar roliga saker för barnen.

Ombord på Peter Pan och Nils Holgersson finns komfortabla vilfåtöljer. Här kan du slå dig ner i lugn och ro och njuta t.ex. av en god bok eller bara vila en stund. Fåtöljerna kan bokas både under dag- och nattavgångar och är ett mycket prisvärt alternativ till en hytt.

Turistbyrån i Lübeck

Foton: ttline.com

Färjor Trelleborg Travemünde

TT-Lines flaggskepp heter Peter Pan och Nils Holgersson som har 220 hytter och plats för över 700 passagerare. På 9 däck varav 4 bildäck och 3 däck med hytter, reception, restaurang, panoramabar, shopping, lekrum, fitness-center med bastu och bubbelpool.

Trelleborg Travemünde tidtabell

Resan mellan Trelleborg Travemünde tar från 7 tim 30 min och du kan välja mellan upp till tre dagliga avgångar.

Mat och dryck Trelleborg Travemünde

Under din resa med TT-Line från Trelleborg till Tyskland så finns ett stort utbud snacks och ett stort urval av olika varma rätter.

Reser du på kvälle kan du välja mellan olika varma rätter eller en buffé. Ombord på TT-Lines flaggskepp Peter Pan och Nils Holgersson är du välkommen till Panorama Baren,
här hittar du fika, en drink eller en cocktail på kvällen.

Trelleborg Travemünde shopping

Under resan kan du njuta av avkopplande shopping i shoppen SEA & SAVE. Där hittar bland bland mycket annat ett stort urval av märkesvaror till låga priser.

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare