Sök
Stäng denna sökruta.

Polferries

Res med Polferries och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Polferries ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Polferries och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Polferries online för lägsta pris!

Polferries
Andreas Vogel, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Polferries färjor och färjelinjer

Polferries - resor och kryssningar

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med Polferries.

När det kommer till färjetrafik mellan Sverige och Polen, så är det alltid Polferries man först tänker på. De har varit i branschen i många år, rederiet startades 1976 men har utvecklats mycket sedan dess. Idag har man två rutter, den ena går från Nynäshamn till Gdansk och den andra från Ystad till Swinoujscie. Ystadsfärjan avgår två gånger om dagen till Polen. Man kan ta med sig bilen på färjorna, åka buss eller helt enkelt bara åka över till Polen som fotpassagerare.

Polferries – erbjudanden och rabatter

Polferries har flera fina erbjudanden med paketresor och rabatter. Vissa tider på året sänker man priserna på avgångarna, det kan till exempel vara en höstresa. Eller så har man erbjudanden om att man kan ta med sig bilen, fyra personer samt få en hytt- allt till bra priser. En del vill bara ta en liten kryssning, se sig om i Gdansk och sedan komma tillbaka. Då kan en tvådagarskryssning vara ett bra alternativ, med fem timmar i Gdansk. Vill man utforska staden lite närmare finns det tredagarskryssningar då man bor på båten i hamnen.

Konferens på Polenbåten

Allt fler företag väljer att lägga en konferens i samband med en kryssning, och Polferries kan vara ett bra val. Man har konferensrum ombord på färjan från Nynäshamn till Gdansk, och eftersom resan tar ganska lång tid (17 timmar) så har man tid med att både hålla möten och roa sig och koppla av lite på färjan. Efter några timmar i Gdansk så återvänder man till Sverige. Sedan finns det golfpaket, skönhetspaket och vanliga hotellpaket med Polferries. Det finns en hel del att göra i Polen och mycket ligger just vid kusten. Man tar sig lätt till hotell och spa från färjan.

Det finns mycket att göra ombord

Ombord på färjorna så kan man ha mycket kul, trots att resan över kan verka lång så märks det inte. Wavel, som går mellan Nynäshamn och Gdansk, har flera fina restauranger, biograf, shopping och ett alldeles eget kasino. Det finns ett lekrum för de mindre barnen. Beroende på årstiden kan man också tillbringa en hel del tid ute på soldäcket. Högst uppe i båten har man panoramabaren med plats för 200 personer.

Kryssningar och resor med Polferries

För en del är färjan bara ett sätt att ta sig ner till Polen, medan andra tar ett kryssningspaket med Polferries där överfarten är minst lika viktig som tiden i land. Det är ett trevligt sätt att komma bort ett par dagar, samtidigt som man har chansen att besöka ett annat land.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Polferries