Sök
Stäng denna sökruta.

Finland

Upplev Finland genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Finland
Färjor till Finland
ANNONSER ▼
Boka färja till Finland snabbt och smidigt

Färjelinjer till Finland

Umeå Vasa

Färjor till Finland

Färja till Finland

Resa med färja till Finland

Att besöka vårt grannland i öst kan vara en utmärkt semester. Man kan låta semestern sträcka sig över endast en dag eller flera veckor. Något av de smidigaste sätten att ta sig till Finland på är via någon av de många färjelinjer som går från Sverige

Det är många olika rederier som kör dessa sträckor. Dom största rederierna på sträckorna är Viking Line och Silja Line. Wasaline kallas det rederi som trafikerar linjen mellan Umeå och Vasa i Finland. Detta havsområde i Östersjön kallas ”kvarken”. Wasaline är Umeå kommun och Vasa stads egna rederibolag. Eckerölinjen trafikeras av Rederiaktiebolaget Eckerö.

Det är väldigt populärt att festa när man åker färja till Finland. Ofta är det olika events på vissa avgångar såsom studentfester, rocktema eller dansband. Dessa färjeturer är kända för att ha bra håll igång hela natten. Något många gör är att passa på att köpa med sig mycket alkohol då det är så mycket billigare.

ANNONSER ▼