Färja till Finland - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.
Här hittar du massor av information om att boka färja till Finland, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna.
Dessutom hittar du information om vad de olika båtarna till Finland erbjuder ombord i form av butiker, restauranger och övrig service.

Färjor till Finland

Färja till Finland

Resa med färja till Finland

Att besöka vårt grannland i öst kan vara en utmärkt semester. Man kan låta semestern sträcka sig över endast en dag eller flera veckor. Något av de smidigaste sätten att ta sig till Finland på är via någon av de många färjelinjer som går från Sverige

Det är många olika rederier som kör dessa sträckor. Dom största rederierna på sträckorna är Viking Line och Silja Line. Wasaline kallas det rederi som trafikerar linjen mellan Umeå och Vasa i Finland. Detta havsområde i Östersjön kallas ”kvarken”. Wasaline är Umeå kommun och Vasa stads egna rederibolag. Eckerölinjen trafikeras av Rederiaktiebolaget Eckerö.

Det är väldigt populärt att festa när man åker färja till Finland. Ofta är det olika events på vissa avgångar såsom studentfester, rocktema eller dansband. Dessa färjeturer är kända för att ha bra håll igång hela natten. Något många gör är att passa på att köpa med sig mycket alkohol då det är så mycket billigare.

Boka färja till Finland

COPYRIGHT 2012 -2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare