Sök
Stäng denna sökruta.

Color Line

Res med Color Line och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Color Line ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Color Line och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Color Line online för lägsta pris!

Color Line färjor och färjelinjer

Color Line - resor och kryssningar

Från Sverige kan du åka med Color Lines färjor från Strömstad till Sandefjord i Norge. Under den härliga sjöresan över Oslofjorden njuter du av god mat, billig shopping och nöjen. Resan tar bara strax över två timmar så du kan ta en skön resa över dagen.

Kryssa med Color Line till Tyskland

Color Line har även en kryssningslinje mellan Oslo och Kiel i Tyskland, här kan du uppleva en riktig kryssning. Fartygen som seglar mellan Oslo och Kiel erbjuder ett enormt utbud av restauranger, shopping och nöjen. Här får du en upplevelse utöver det vanliga!

Color Line är Norges största färjerederi, som bedriver trafik med kombinerade passagerar- och bilfärjor mellan Norge och Sverige, Danmark och Tyskland.
Huvudkontoret finns i Oslo. Företaget har 3 500 anställda och trafikerar fyra linjer – Oslo-Kiel, Larvik-Hirtshals, Kristiansand-Hirtshals och Sandefjord-Strömstad med sina sex fartyg.

Miljöarbetet

Color Line ligger väl framme när det gäller införandet av ny och klimatvänlig teknik ombord på fartygen och i de hamnar där fartygen trafikerar.
Tille exempel har Color Line för närvarande anslutning för landström i alla fyra hamnar som företaget driver i Norge.
Den totala årliga minskningen av dessa åtgärder är en årlig minskning med 10 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från mer än 5 000 bilar.

I augusti 2019 tog Color Line världens största plug-in hybridfartyg i bruk mellan Strömstad och Sandefjord.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Color Line