farjelinjer-loggo-ny

Stena Jutlandica

Nnjut av en bekväm överfart över Kattegatt till Frederikshavn i Danmark med Stena Line och Stena Jutlandica.

Stena Jutlandica

 Göteborg-Frederikshavn

Byggd: 1996

Längd: 182 m

Bredd: 28 m

Bäddar: 200

Passagerare: 1500

Bilar: 550

Flagg: Svensk

Bäddar: 200

Bäddar: 200

ANNONS:

Res med Stena Jutlandica

Om du planerar att resa till Frederikshavn i Danmark är Stena Jutlandica det perfekta valet för din färjeupplevelse. Stena Jutlandica erbjuder en bekväm och underhållande resa över Kattegatt till denna charmiga hamnstad.

Ombord på Stena Jutlandica finns det gott om faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så trevlig som möjligt. Du kan börja med att besöka restaurangen Food City, där du kan avnjuta en välsmakande måltid från deras varierade frukost-, lunch- eller middagsbuffé. Med en rad rätter som passar både barn och vuxna, inklusive kött, fisk, sallad och pasta, finns det något för alla smaker. För de som föredrar glutenfria eller vegetariska alternativ finns det också många valmöjligheter att välja mellan. All mat tillagas av fartygets skickliga kockar, vilket garanterar en högkvalitativ matupplevelse.

Under din resa kan du också besöka barerna ombord för att njuta av ett brett utbud av varma och kalla drycker. Oavsett om du föredrar en uppfriskande cocktail eller en avkopplande kopp kaffe, kommer bartenders att se till att du blir väl omhändertagen.

För att göra din resa ännu trevligare kan du utforska soldäckets bar under varma sommardagar. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du slappnar av med en uppfriskande drink, svalkande dryck eller till och med grillad mat. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av den vackra havsbrisen.

Innan du avslutar din resa kan du besöka butiken ombord, där du hittar ett stort urval av parfymer, drycker, kosmetika, konfektyr och leksaker. Det bästa är att priserna är upp till 50% lägre än på land, så passa på att göra några bra fynd innan du lämnar fartyget.

För att fördriva tiden erbjuder Stena Jutlandica även ett stort antal spelautomater och arkadspel ombord. Så om du känner för att testa din tur eller bara ha lite roligt finns det många underhållningsmöjligheter att utforska.

 

ANNONSER ▼

Relaterat till Stena Jutlandica

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare