Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Jutlandica

Upplev en avkopplande och bekväm överfart över Kattegatt till Frederikshavn i Danmark med Stena Line ombord på Stena Jutlandica. Med Stena Line och deras moderna fartyg kan du se fram emot en smidig och njutbar resa till din destination. Sätt dig till rätta, koppla av och låt Stena Jutlandica ta dig till Danmark med stil och komfort.

Ta dig tid att njuta av den vackra utsikten över Kattegatt från fartygets däck eller slå dig ner i en bekväm stol och koppla av med en bok eller en kopp kaffe från fartygets café. För de som vill unna sig lite extra lyx finns det även möjlighet att uppgradera till en av fartygets Plus Lounge och njuta av extra utrymme och bekvämlighet under resan.

Oavsett om du väljer att utforska fartygets restauranger och barer, shoppa i den välsorterade butiken eller helt enkelt luta dig tillbaka och njuta av den lugna atmosfären ombord, är en överfart med Stena Jutlandica en resa att minnas.

Stena jutlandica

Stena Jutlandica

Om du planerar att resa till Frederikshavn i Danmark är Stena Jutlandica det perfekta valet för din färjeupplevelse. Stena Jutlandica erbjuder en bekväm och underhållande resa över Kattegatt till denna charmiga hamnstad.

Ombord på Stena Jutlandica finns det gott om faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så trevlig som möjligt. Du kan börja med att besöka restaurangen där du kan avnjuta en välsmakande måltid från deras varierade frukost-, lunch- eller middagsbuffé. Med en rad rätter som passar både barn och vuxna, inklusive kött, fisk, sallad och pasta, finns det något för alla smaker. För de som föredrar glutenfria eller vegetariska alternativ finns det också många valmöjligheter att välja mellan. All mat tillagas av fartygets skickliga kockar, vilket garanterar en högkvalitativ matupplevelse.

Under din resa kan du också besöka barerna ombord för att njuta av ett brett utbud av varma och kalla drycker. Oavsett om du föredrar en uppfriskande cocktail eller en avkopplande kopp kaffe, kommer båtens bartenders att se till att du blir väl omhändertagen.

För att göra din resa ännu trevligare kan du utforska soldäckets bar under varma sommardagar. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du slappnar av med en uppfriskande drink, svalkande dryck eller till och med grillad mat. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av den vackra havsbrisen.

Innan du avslutar din resa kan du besöka butiken ombord, här hittar du ett stort urval av parfymer, drycker, kosmetika, konfektyr och leksaker. Det allra bästa är att priserna är upp till 50% lägre än på land, så passa på att göra några bra fynd innan du lämnar fartyget.

För att fördriva tiden erbjuder Stena Jutlandica även ett stort antal spelautomater och arkadspel ombord. Så om du känner för att testa din tur eller bara ha lite roligt finns det många underhållningsmöjligheter att utforska.

Stena Danica är ytterligare ett av fartygen från Stena Lines flotta som trafikerar linjen till Frederikshavn.

Stena Jutlandica


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare