Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Danica

Stena Danica är en av de mest pålitliga och välkända färjorna som seglar över Kattegatt mellan Göteborg och Fredrikshamn. Med sina moderna faciliteter, vänliga besättning och omfattande restaurang- och shoppingalternativ ombord, erbjuder denna färja en trevlig resa mellan Sverige och Danmark.

Stena Danica

Stena Danica

Stena Danica är en av Stena Lines färjor som trafikerar rutten mellan Göteborg och Fredrikshamn. Med sina moderna faciliteter och bekväma passagerarutrymmen erbjuder färjan en smidig och trevlig resa över Kattegatt.

Stena Danica som går mellan Göteborg och Frederikshavn är en riktig kryssningsfärja med aktiviteter att njuta av under resans gång. Ombord hittar du massor av shopping, god mat och underhållning. För små och stora barn finns mängder av aktiviteter.

Under helger och skollov mönstrar Happy på Stena Danica. Det finns två stora lekrum för både små och lite större barn med massor av skoj att göra.

Stena Danica har en butik som har ett brett utbud av kända märkesvaror tillgängliga till riktigt fördelaktiga priser. Det är en bra möjlighet för dig att hitta riktigt bra fynd bland drycker, godis och andra produkter.

The Bar är Stena Danicas bar. Här finns det levande musik de flesta turer. Baren är välförsedd med varma och kalla drycker, drinkar och smörgåsar och fika.

I Restaurang Taste kan du njuta av en generös bufféupplevelse. Starta dagen med den välkända brunchbuffén från Stena Danica, fylld med läckra godsaker som passar perfekt för en härlig brunch. Till lunch och middag erbjuds en mångsidig buffé med ett brett urval av kallskuret, varmrätter, skaldjur, sallader och desserter. För de små finns en egen barnbuffé med favoriträtter för barn. Avsluta måltiden med en läcker mjukglass som efterrätt.

I Caféet serveras varmrätter, sallader och naturligtvis de berömda räksmörgåsarna som finns i olika storlekar. Dessutom finns kaffe och fika.

När sommaren är som varmast har du möjlighet att besöka baren på soldäck, där du kan avnjuta kylda drycker och smaka på läckra rätter från grillen. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av den vackra utsikten samtidigt som du blir serverad med förfriskande drycker och god mat.

En populär aktivitet ombord på Stena Danica är att spela på spelautomaterna, där chansen att vinna pengar lockar många. Om lyckan står på din sida kan det vara just du som tar hem den största vinsten.

Stena Danica historia

Stena Danica är en riktig klassisker på linjen mellan Göteborg och Danmark. Fartyget har seglat på linjen under många år man har vid flera tillfällen byggts om och moderniserats. Stena Danica är ett utmärkt val för resenärer som vill ta sig över vattnet med avkoppling och komfort.

Stena Danica


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare