ANNONS:

Stena Danica – biljetter, tidtabell och erbjudanden
Här hittar du information om färjan Stena Danica. Boka din biljett på färjelinjer.se för bästa pris!
Stena Danica
Stena Danica

Stena Danica

Stena Danica koppla av på väg till Fredrikshamn

Stena Danica som går mellan Göteborg och Frederikshavn är en riktig klassiker. Ombord hittar du massor av shopping, god mat och underhållning. För små och stora barn finns mängder av aktiviteter.

Under helger och skollov mönstrar Nicke Nyfiken på Stena Danica. Det finns två stora lekrum för både små och lite större barn med massor av skoj att göra.

Stena Danicas butik erbjuder massor av kända märkesvaror till priser som är riktigt låga. Passa på att fynda bland drycker, godis och andra varor.

C-View är Stena Danicas bar. Här finns det levande musik de flesta turer. Baren är välförsedd med varma och kalla drycker, drinkar och smörgåsar och fika.

Restaurang Metropolitan serverar buffé. Börja dagen med Stena Danicas smått berömda brunchbuffé, där hittar mängder av goda saker som hör till en riktig brunch. Till middag serveras buffé med ett stort urval av kallskuret, varmrätter, skaldjur, sallader och desserter. Barnen har en egen buffé med de rätter barn tycker om. Till efterrätt serveras mjukglass.

Food City serverar varmrätter, sallader och naturligtvis de berömda räksmörgåsarna som finns i olika storlekar. Dessutom finns kaffe och fika.

Ett uppskattat nöje ombord på Stena Danica är spelautomater där du kan vinna pengar. Har du turen med kanske det blir du som kammar hem högsta vinsten.

Under varma sommardagar är baren på soldäck öppen. Här kan du njuta kylda drycker och äta något gott från grillen.

Utbud ombord:

Spelautomater
Café / Fastfood
Buffé
Bar
Shopping
Casino
Underhållning
Vilstolar
Fakta Stena Danica

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

COPYRIGHT 2012 -2022 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare