farjelinjer-loggo-ny

Stena Danica

Stena Danica är en av de mest pålitliga och välkända färjorna som seglar över Kattegatt mellan Göteborg och Fredrikshamn. Med sina moderna faciliteter, vänliga besättning och omfattande restaurang- och shoppingalternativ ombord, erbjuder denna färja en trevlig resa mellan Sverige och Danmark.

Stena Danica

 Göteborg-Frederikshavn

Byggd: 1983

Längd: 155 m

Bredd: 28 m

Bäddar: 0

Passagerare: 2300

Bilar: 550

Flagg: Svensk

Bäddar: 0

Bäddar: 0

ANNONS:

Res med Stena Danica

Stena Danica koppla av på väg till Fredrikshamn

Stena Danica är en av Stena Lines färjor som trafikerar rutten mellan Göteborg och Fredrikshamn. Med sina moderna faciliteter och bekväma passagerarutrymmen erbjuder färjan en smidig och trevlig resa över Kattegatt.

Stena Danica som går mellan Göteborg och Frederikshavn är en riktig klassiker. Ombord hittar du massor av shopping, god mat och underhållning. För små och stora barn finns mängder av aktiviteter.

Under helger och skollov mönstrar Happy på Stena Danica. Det finns två stora lekrum för både små och lite större barn med massor av skoj att göra.

Stena Danica har en butik som har ett brett utbud av kända märkesvaror tillgängliga till riktigt fördelaktiga priser. Det är en bra möjlighet för dig att hitta riktigt bra fynd bland drycker, godis och andra produkter.

The Bar är Stena Danicas bar. Här finns det levande musik de flesta turer. Baren är välförsedd med varma och kalla drycker, drinkar och smörgåsar och fika.

Restaurang Metropolitan serverar buffé. Börja dagen med Stena Danicas smått berömda brunchbuffé, där hittar mängder av goda saker som hör till en riktig brunch. Till middag serveras buffé med ett stort urval av kallskuret, varmrätter, skaldjur, sallader och desserter. Barnen har en egen buffé med de rätter barn tycker om. Till efterrätt serveras mjukglass.

I Caféet serveras varmrätter, sallader och naturligtvis de berömda räksmörgåsarna som finns i olika storlekar. Dessutom finns kaffe och fika.

När sommaren är som varmast har du möjlighet att besöka baren på soldäck, där du kan avnjuta kylda drycker och smaka på läckra rätter från grillen. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av den vackra utsikten samtidigt som du blir serverad med förfriskande drycker och god mat.

Ett uppskattat nöje ombord på Stena Danica är spelautomater där du kan vinna pengar. Har du turen med kanske det blir du som kammar hem högsta vinsten.

ANNONSER ▼

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare