Sök
Stäng denna sökruta.

Bordershop Puttgarden

Upptäck Bordershop Puttgarden, en oemotståndlig destination för alla som söker en unik och prisvärd shoppingupplevelse. Med sitt breda sortiment av öl, vin, sprit och godis till förmånliga priser, tillsammans med en spännande provsmakningsupplevelse och lockande erbjudanden, är bordershop Tyskland ett måste för besökare från när och fjärran. Kom och förlora dig själv i en värld av shopping utan dess like, bara ett stenkast från färjeterminalen i Puttgarden.

Bordershop Puttgarden

Med sitt omfattande utbud och oslagbara priser är Bordershop en destination som lockar besökare från när och fjärran. Här kan du fördjupa dig i en shoppingupplevelse utan dess like.

Bordershop Puttgarden ligger bara ett stenkast från färjeterminalen i Puttgarden och erbjuder öl, vin, sprit och godis till förmånliga priser. Här kan du vara säker på att göra en ekonomiskt fördelaktig affär!

Utforska öl-avdelningen som erbjuder ett brett urval av ölsorter från hela världen. Dessutom kan du fortfarande köpa öl och läsk på burk utan att behöva betala pant, genom att enkelt fylla i en exportdeklaration som lämnas in i butiken.

Njut av en unik provsmakningsupplevelse i någon av de tre temabarerna där du kan smaka på produkter som Havana Club, Absolut och olika whiskyvarianter innan du gör ditt val. Här kan du också få tips och inspiration för att skapa nya drinkar och njuta av en avkopplande stund mitt i shoppingen.

Vinavdelningen lockar med ett imponerande utbud på över 700 olika viner. Här har du också möjlighet att provsmaka vinerna innan du bestämmer dig för ditt köp, vilket säkerställer att du hittar det vin som passar din smak bäst. Likaså erbjuds möjligheten att provsmaka vinerna i bag-in-box-avdelningen. I Bordershop Puttgarden kan du vara säker på att få det bästa priset!

Bordershop i Puttgarden är välkänt för sina konkurrenskraftiga priser och lockande erbjudanden, vilket gör det till en idealisk plats för att handla till förmånliga priser. Resenärer kan dra nytta av de skattefria priserna och spara pengar på sina inköp jämfört med shopping på land. Dessutom erbjuds regelbundet speciella kampanjer och rabatter som gör shoppingupplevelsen ännu mer lockande.

ANNONS ▼

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.