Sök
Stäng denna sökruta.

Color Hybrid

Upptäck framtidens miljövänliga färjeresa med Color Hybrid – världens största hybridfärja. Med avancerad teknik och imponerande design sätter Color Hybrid en helt ny standard i fråga om komfort, klimat och miljöutsläpp.

Strömstad Sandefjord
Bo Randstedt, CC BY-SA 4.0

Color Hybrid

Color Hybrid är en imponerande färja som trafikerar sträckan mellan Sandefjord i Norge och Strömstad i Sverige. Den ägs och drivs av det norska rederiet Color Line och är en av världens största hybridfärjor. Med sina imponerande dimensioner och innovativa teknik har Color Hybrid blivit ett framstående exempel på miljövänlig sjöfart.

Färjans design och kapacitet är imponerande. Den mäter cirka 160 meter i längd och har plats för upp till 2 000 passagerare och 500 fordon. Color Hybrid är också utrustad med restauranger, barer, konferensrum och andra bekvämligheter ombord för att passagerarna ska få en trevlig resa.

Det mest imponerande med Color Hybrid är dess hybridteknologi, som gör färjan betydligt mer miljövänlig än traditionella fartyg. Den är utrustad med en kombination av eldrift och LNG (flytande naturgas) som bränsle. Elmotorn driver färjan vid lägre hastigheter, medan LNG-motorn används vid högre hastigheter. Denna hybridlösning minskar utsläppen av koldioxid och luftföroreningar avsevärt jämfört med konventionella färjor.

Med Color Hybrid kan passagerare njuta av en smidig och bekväm överfart över Skagerrak samtidigt som de minskar sin klimatpåverkan. Färjan har bevisat att det är möjligt att kombinera komfort och effektivitet med minskad miljöpåverkan, och detta är ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig sjöfart.

Upptäck den pittoreska rutten mellan Strömstad och Sandefjord, en viktig färjelinje som förbinder Sverige med Norge. Läs om färjeoperatörerna, tidtabeller och njut av en smidig överfart över Skagerrak med spektakulär natur och spännande destinationer som väntar på dig. Planera din resa idag!

Upplev Strömstad

Strömstad, beläget vid den vackra svenska västkusten, är ett perfekt resmål för turister som söker en blandning av natursköna upplevelser, kulturell rikedom och avkopplande atmosfär. Staden är känd för sina vackra stränder, pittoreska skärgårdar och imponerande klippformationer.

Ett av de mest populära turistmålen i Strömstad är Kosterhavets nationalpark, som erbjuder fantastiska möjligheter till vandring, fågelskådning och utforskning av den marina biologiska mångfalden. Utforska de otroliga klipporna och de många vandringslederna som slingrar sig genom nationalparken.

Color Hybrid


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare