farjelinjer-loggo-ny

Foto: Mike Louagie / Viking Line / CC BY

Viking Grace

Viking Grace

 –

ANNONS:

Res med Viking Grace

Kryssa med Viking Grace till Åbo eller Mariehamn

Viking Grace är Viking Lines flaggskepp som går på linjen Stockholm-Mariehamn-Åbo. Ombord hittar du den senaste designen, fantastiska restauranger och mycket annat.

Kryssa med Viking Grace till Åbo på 23 timmars-kryssning. Avgång från Stockholm 07:45 och du är åter i Stockholm morgonen därpå. Du kan även ta en skön dagskryssning till Mariehamn. Där byter du fartyg och är tillbaka i Stockholm på kvällen.

Ombord på Viking Grace hittar du Östersjöns största taxfree-butik, hela 1600 kvm med allt från parfym till märkeskläder, presenter, tobak och alkohol.

Ät gott ombord på Viking Grace

Viking Grace har sju restauranger och barer som serverar god mat och dryck. I Restaurang Oscar äter du á la carte som tillagas av de kunniga kockarna ombord.

I Buffé Aurora serveras den stora buffén till frukost, lunch och middag. Barnen har en egen buffé med deras favoriter. Du äter och dricker så mycket du vill till ett fast pris.

Frank´s är restaurangen där kockarna lagar till maten medan du ser på. Välj mellan de olika köken Pasta, Pizza, Sallad, Steaks eller Nordi


Viking Graces nattklubb heter Club Vogue och har två våningar. Njut av drinkar, dans och underhållning i topp-klass

Sköna hytter och en härlig spa avdelning

Spaavdelningen erbjuder flera bastur, jacuzzis och sköna behandlingar. Spaavdelningen är dessutom försedd med Östersjöns bästa utsikt.

Hytterna ombord är i en klass för sig. Välj mellan lyxiga sviter eller mer plånboksvänliga alternativ. Alla hytter är bekvämt inreda med hög standard och TV. I de sköna sängarna sover du väldigt gott.

ANNONSER ▼

Boka biljett med Viking Line till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare