Annons:

trelle-swin

Trelleborg Świnoujście - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här hittar du information om färjelinjen mellan Trelleborg och Świnoujście. Boka färja Trelleborg Świnoujście med TT-Line, Unity Line snabbt och smidigt online.

Överfarten mellan Trelleborg och Świnoujście tar 6 timmar . Med TT-Line, Unity Line får du en skön resa till Świnoujście. Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Trelleborg -Świnoujście och TT-Line, Unity Line.

Trelleborg Świnoujście
Restid: 6 timmar
2 avgång per dag

Trafikeras av:
 TT-Line, Unity Line

Färjan Trelleborg Świnoujście

Åk med färjan Trelleborg Swinoujscie till Polen

Polen är tyvärr ett ganska underskattat resmål för svenskar. Detta är synd då Polen har väldigt mycket att erbjuda i form av kultur, natur och sevärdheter. Det är även väldigt billigt för oss svenskar att turista i Polen vilket är ytterligare ett plus.
Swinoujscie har den största och allra modernaste färjeterminalen i Polen. Świnoujście trafikeras av många linjer till och från både Danmark och Sverige. Sträckan mellan Trelleborg  Świnoujście trafikeras sedan 2014 av färjebolaget TT-Line. Denna båtfärd tar ungefär 6 timmar och avgår cirka 2 gånger per dag. Resan kostar från 300 SEK enkel väg för en person utan fordon och från 705 SEK med fordon.

När mans://farjelinjer.se/ttline/ bokar resan kan man även beställa måltider så att man kan komma direkt till ett dukat bord. Det finns även möjlighet att boka en hytt för båtfärden. Linjen trafikeras av fartyget M/S Nils Dacke från 1995 som kan ta 300 passagerare. Fartyget har sedan 2014 polsk flagg och besättning.

Mat och dryck Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście tidtabell

Trelleborg Świnoujście shopping

Trelleborg Świnoujście färjor

Annons:

Boka färja från Trelleborg till Świnoujście

COPYRIGHT 2012 - 2020 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare