tt-unity

TT-Line, Unity Line

Trelleborg Świnoujście
6 timmar
2 avgång per dag

Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście med TT-Line, Unity Line. Här hittar du information om TT-Line, Unity Lines färjelinje mellan Trelleborg och Świnoujście. Boka färja från Trelleborg till Świnoujście med TT-Line, Unity Line snabbt och smidigt online.

Överfarten mellan Trelleborg och Świnoujście tar 6 timmar . Med TT-Line, Unity Line får du en skön resa till Świnoujście.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Trelleborg -Świnoujście och TT-Line, Unity Line.

trelle-swin

Färjelinjen Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście trafikeras av TT-Line och Unity Line. Ombord finns restaurang, bar, butik, hytter, vilstolar och ett soldäck.

Polen är tyvärr ett ganska underskattat resmål för svenskar. Detta är synd då Polen har väldigt mycket att erbjuda i form av kultur, natur och sevärdheter. Det är även väldigt billigt för oss svenskar att turista i Polen vilket är ytterligare ett plus.

Swinoujscie har den största och allra modernaste färjeterminalen i Polen. Świnoujście trafikeras av många linjer till och från både Danmark och Sverige. Sträckan mellan Trelleborg  Świnoujście trafikeras sedan 2014 av färjebolaget TT-Line. Denna båtfärd tar ungefär 6 timmar och avgår cirka 2 gånger per dag. Resan kostar från 300 SEK enkel väg för en person utan fordon och från 705 SEK med fordon.

När man/ bokar resan kan man även beställa måltider så att man kan komma direkt till ett dukat bord. Det finns även möjlighet att boka en hytt för båtfärden. Linjen trafikeras av fartyget M/S Nils Dacke från 1995 som kan ta 300 passagerare. Fartyget har sedan 2014 polsk flagg och besättning.

Trelleborg Świnoujście tidtabell

Mat och dryck Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście shopping

Sökord:

Boka färja från Trelleborg till Świnoujście

Färjelinjer.se

Färjelinjer.se är den kompletta färjeguiden

© 2012-2022 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare