Sök
Stäng denna sökruta.

Trelleborg Świnoujście

Njut av en skön sjöresa med TT-Line eller Unity Line mellan Trelleborg och Świnoujście. Sök och boka biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med avresa från Trelleborg tar färjan dig på en resa genom det böljande blåa vattnet, erbjudandes en stunds avkoppling och möjligheten att njuta av den friska havsluften. Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. Det finns något för alla ombord på fartygen på denna linje.

trelle-swin

ANNONS:

Färja till Świnoujście från Trelleborg

Färjan från Trelleborg till Świnoujście är en resa som förbinder Sverige med Polen över Östersjön. Medan färden kan vara en funktionell transportväg för många resenärer, är det också en möjlighet att uppleva både bekvämligheten och skönheten av havet.

På färjan finns det gott om bekvämligheter för att göra din resa så trevlig som möjligt. Du kan välja mellan olika kabiner, från enkla sittplatser till lyxiga hytter med havsutsikt. Oavsett vilket alternativ du väljer, är det perfekt för att vila och ladda upp inför ditt äventyr.

Under tiden på färjan kan du också njuta av en måltid eller något att dricka i de restauranger och caféer ombord. Från läckra lokala rätter till internationella favoriter, finns det något för alla smaker. Du kan också ta en promenad på däck och andas in den friska havsluften medan du beundrar den vidsträckta horisonten.

Men det verkliga höjdpunkten av resan är naturligtvis utsikten över Östersjön. Väderleksförhållandena kan variera från lugn till stormig, men oavsett vad, bjuder havet på en fascinerande upplevelse. Många resenärer väljer att tillbringa tiden på däck, andas in den friska havsluften och njuta av den vidsträckta horisonten.

Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście

Färjan Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście trafikeras av TT-Line och Unity Line. Ombord finns restaurang, bar, butik, hytter, vilstolar och ett soldäck.

Polen är tyvärr ett ganska underskattat resmål för svenskar. Detta är synd då Polen har väldigt mycket att erbjuda i form av kultur, natur och sevärdheter. Det är även väldigt billigt för oss svenskar att turista i Polen vilket är ytterligare ett plus.

Swinoujscie har den största och allra modernaste färjeterminalen i Polen. Świnoujście trafikeras av många linjer till och från både Danmark och Sverige. Sträckan mellan Trelleborg  Świnoujście trafikeras sedan 2014 av färjebolaget TT-Line. Denna båtfärd tar ungefär 6 timmar och avgår cirka 2 gånger per dag. Resan kostar från 300 SEK enkel väg för en person utan fordon och från 705 SEK med fordon.

När man/ bokar resan kan man även beställa måltider så att man kan komma direkt till ett dukat bord. Det finns även möjlighet att boka en hytt för båtfärden. Linjen trafikeras av fartyget M/S Nils Dacke från 1995 som kan ta 300 passagerare. Fartyget har sedan 2014 polsk flagg och besättning.


Trelleborg Świnoujście tidtabell

Mat och dryck Trelleborg Świnoujście

Trelleborg Świnoujście shopping

Överfarten mellan Trelleborg och Świnoujście tar 6 timmar.

Linjen mellan Trelleborg och Świnoujście trafikeras av TT-Line, Unity Line.

Sökord:

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.