Sök
Stäng denna sökruta.

Trelleborg Sassnitz

Trelleborg Sassnitz med FRS Baltic är en färjelinje som trafikerar Trelleborg och Sassnitz.

Överfarten mellan Trelleborg och Sassnitz tar 2,5 tim. Med FRS Baltic får du en skön resa till Sassnitz.

Här kan du få information om denna färjelinje som trafikeras av FRS Baltic. Boka färja mellan Trelleborg och Sassnitz med FRS Baltic till lägsta pris på färjelinjer.se

default
FRS Baltic GmbH, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Ta färjan till Sassnitz

Njut av en skön sjöresa med FRS Baltic mellan Trelleborg och Sassnitz. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Trelleborg-Sassnitz ett viktigt transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och flexibel resa mellan de två länderna.

Med avresa från Trelleborg tar färjan dig på en resa genom det böljande blåa vattnet, erbjudandes en stunds avkoppling och möjligheten att njuta av den friska havsluften. Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. Det finns något för alla ombord på denna färje linje.

frs-logga

Trelleborg Sassnitz

FRS Baltic

Färjan Trelleborg Sassnitz

Att resa med FRS Baltic mellan Trelleborg och Sassnitz är en spännande och bekväm upplevelse. Medan du glider över Östersjön kan du njuta av den vackra utsikten och samtidigt få möjlighet att koppla av eller utforska färjans faciliteter.

Snabbfärjan erbjuder en snabb och smidig transport mellan Trelleborg, Sverige och Sassnitz, Tyskland. Oavsett om du är på semester eller på affärsresa, ger färjan en bekväm överfart som sparar tid och erbjuder en trevlig resa.

Ombord finns olika bekvämligheter som passagerarna kan dra nytta av. Det finns restauranger och kaféer där du kan njuta av god mat och dryck under resan. Om du är sugen på shopping finns det butiker där du kan handla blandning av varor, från souvenirer till kläder och kosmetika.

För de som vill koppla av och ta det lugnt finns bekväma sittplatser där du kan slappna av, läsa en bok eller bara titta ut över havet. Det finns också möjlighet att ta en promenad på däck och andas in den friska havsluften.

ANNONS ▼

Trelleborg Sassnitz tidtabell

Mat och dryck Trelleborg Sassnitz

Trelleborg Sassnitz shopping

Överfarten mellan Trelleborg och Sassnitz tar 2,5 tim.

Linjen mellan Trelleborg och Sassnitz trafikeras av FRS Baltic.

Sökord:

ANNONSER ▼

Boka färja från Trelleborg till Sassnitz

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.