farjelinjer-loggo-ny

Trelleborg Sassnitz

Trelleborg Sassnitz med FRS Baltic är en färjelinje som trafikerar Trelleborg och Sassnitz.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av FRS Baltic. Boka färja mellan Trelleborg och Sassnitz med FRS Baltic till lägsta pris på färjelinjer.se

frs-logga

Trelleborg Sassnitz

FRS Baltic

Färjan Trelleborg Sassnitz

Överfarten mellan Trelleborg och Sassnitz tar 2,5 tim. Med FRS Baltic får du en skön resa till Sassnitz.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Trelleborg-Sassnitz och FRS Baltic.

Att resa med FRS Baltic mellan Trelleborg och Sassnitz är en spännande och bekväm upplevelse. Medan du glider över Östersjön kan du njuta av den vackra utsikten och samtidigt få möjlighet att koppla av eller utforska färjans faciliteter.

Snabbfärjan erbjuder en snabb och smidig transport mellan Trelleborg, Sverige och Sassnitz, Tyskland. Oavsett om du är på semester eller på affärsresa, ger färjan en bekväm överfart som sparar tid och erbjuder en trevlig resa.

Ombord finns olika bekvämligheter som passagerarna kan dra nytta av. Det finns restauranger och kaféer där du kan njuta av god mat och dryck under resan. Om du är sugen på shopping finns det butiker där du kan handla blandning av varor, från souvenirer till kläder och kosmetika.

För de som vill koppla av och ta det lugnt finns bekväma sittplatser där du kan slappna av, läsa en bok eller bara titta ut över havet. Det finns också möjlighet att ta en promenad på däck och andas in den friska havsluften.

Färjor Trelleborg Sassnitz

Trelleborg Sassnitz tidtabell

Mat och dryck Trelleborg Sassnitz

Trelleborg Sassnitz shopping

Sökord:

Boka färja från Trelleborg till Sassnitz

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare