Sök
Stäng denna sökruta.

Tallink Silja

Res med Tallink Silja och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Tallink Silja ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Tallink Silja och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Tallink Silja online för lägsta pris!

Tallink Silja
Pjotr Mahhonin, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Tallink Silja färjor och färjelinjer

Tallink Silja - resor och kryssningar

Med en imponerande flotta av moderna och välutrustade fartyg, sträcker sig Tallink Silja Lines rutter över flera länder och destinationer, inklusive Sverige, Finland, Estland och Åland. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semesterkryssning, en snabb överfart mellan två städer, eller en lyxig resa med all inclusive-paket, har Tallink Silja Line något för alla resenärer och alla budgetar.

Ombord på Tallink Silja Lines fartyg finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter som är utformade för att göra din resa så behaglig och underhållande som möjligt. Från förstklassiga restauranger som erbjuder lokala och internationella delikatesser till butiker med ett stort urval av varor och souvenirs, till underhållning i form av shower, musik och aktiviteter för hela familjen, finns det alltid något att göra ombord.

Silja Line färjor
AleWi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Tallink Silja Line är ett av de ledande färjerederierna som erbjuder enastående resor över Östersjön. Med över 30 års erfarenhet har Tallink Silja Line etablerat sig som ett pålitligt val för resenärer som söker både komfort och bekvämlighet på sina färjeäventyr.

Med en imponerande flotta av moderna fartyg, inklusive lyxiga kryssningsfartyg och snabba passagerarfärjor, tar Tallink Silja Line dig till en mängd olika destinationer runt Östersjön. Oavsett om du planerar en weekendresa till de historiska gatorna i Tallinn, en shoppingtur till Helsingfors eller en avkopplande semester på de vackra öarna i Åland, har Tallink Silja Line en rutt som passar dina behov.

Ombord på Tallink Silja Lines fartyg möts du av en värd av faciliteter som är utformade för att göra din resa så bekväm och underhållande som möjligt. Njut av förstklassiga restauranger som erbjuder en smakrik blandning av internationella rätter och lokala delikatesser, shoppa på taxfree-butiker med ett brett urval av produkter och underhåll dig själv med liveunderhållning och andra aktiviteter för att hålla dig sysselsatt under resan.

Med Tallink Silja Line kan du också vara säker på att du får valuta för pengarna. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och regelbundna erbjudanden för att göra din resa ännu mer prisvärd. Dessutom ger de flexibla bokningsalternativ så att du kan anpassa din resa efter dina behov och önskemål.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Tallink Silja