farjelinjer-loggo-ny

Tallink Silja

Upptäck mer om Tallink Silja ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Tallink Silja och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finn det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Tallink Silja online för lägsta pris!

Tallink Silja
Pjotr Mahhonin, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Tallink Silja färjor och färjelinjer

Tallink Silja har Östersjöns modernaste flotta med 7 fartyg. Detta gör att dom uppfyller kraven för säkerhet, komfort och miljöhänsyn utan problem.

Tallink-Silja Line erbjuder både resor och olika kryssningar till Åland, Finland, Estland och Lettland.

Ett av rederiets mest kända fartyg är Galaxy. Galaxy går på linjen mellan Stockholm och Åbo. Gillar du att festa? Då är Galaxy perfekt för dig. Varje helg så är det en party kryssning med en Dj och 23 timmar av upplevelser. Man kan tro att priset borde vara högt. Men det är det inte, man kan boka en kryssning från 80 kronor. Det är extremt prisvärt och då ingår det även hyttplats på båten.
Silja Line färjor
AleWi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Tallink Silja erbjuder olika typer av resor

Men Tallink Silja Line har mycket mer än bara party kryssningar. Det finns också andra typer av kryssningar som t ex seniorresor där man kan ta det lite lugnare. Istället för dj så har man t ex Spa. Priset är extremt lågt för det är från 50 kronor.

Det finns också längre kryssningar över flera dagar där man t ex är på färja i två dagar därefter är man på hotell i Tallinn i en dag och sedan åker man tillbaka under två dagar. Dessa kryssningar med Tallink Silja Line kostar självklart lite mer men det är värt pengarna eftersom som så mycket ingår i resans pris.

Onlinebokning Tallink Silja