farjelinjer-loggo-ny

Trelleborg Klaipeda

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön. Färjelinjen trafikeras av TT-Line och erbjuder passagerare en avkopplande och bekväm resa över vattnet.

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen ett viktigt transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och flexibel resa mellan de två länderna.

tt-line

Trelleborg Klaipeda

ANNONS ▼

Res med färja Trelleborg Klaipeda

Överfarten mellan Trelleborg och Klaipeda tar 16 timmar. Med TT-Line får du en skön resa till Klaipeda.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Trelleborg -Klaipeda och TT-Line.

Trelleborg Klaipeda tar dig från Trelleborg till Litauen. Ombord på färjan hittar du restaurang, bar, butik, hytter, vilstolar och ett soldäck.

När du ankommer till hamnen i Klaipeda har du en resa på ca 3 timmar med bil till huvudstaden Vilnius.

Färjor Trelleborg Klaipeda

Linjen trafikeras i huvudsak av TT-Lines färja Marco Polo som har 78 hytter och 30 vilstolar och med kapacitet för totalt 215 passagerare. Ombord finns förutom hytter även cafeteria, TT-Line Shop, samt lounge och Panorama lounge med en lekhörna för barnen

Trelleborg Klaipeda tidtabell

Mat och dryck Trelleborg Klaipeda

Trelleborg Klaipeda shopping

Passa på att besöka TT-Line Shop. Här finns många produkter som t.ex. kosmetika, parfymer, sprit, godis, choklad och ett urval av souvenirer till förmånliga priser.

Dessutom ett stort sortiment av internationella ölsorter på burk (ingen pant). Det finns också specialerbjudanden med utvalda produkter till extra låga priser.

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare