Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Trelleborg Klaipeda

Trelleborg Klaipeda med TT-Line är en färjelinje som trafikerar Trelleborg och Klaipeda.

Överfarten mellan Trelleborg och Klaipeda tar 16 timmar. Med TT-Line får du en skön resa till Klaipeda.

Här kan du få information om denna färjelinje som trafikeras av TT-Line. Boka färja mellan Trelleborg och Klaipeda med TT-Line till lägsta pris på färjelinjer.se

tt-line_schiffe_nils-holgersson (1)
Foto: ttline.com

Ta färjan till Klaipeda

Upplev en underbar sjöresa med TT-Line, som förbinder Trelleborg och Travemünde. På Färjelinjer.se hittar du biljetter till de bästa priserna.

Med ett antal dagliga avgångar och olika resemöjligheter är Trelleborg-Travemünde-färjelinjen ett oumbärligt alternativ för både turister och affärsresenärer som söker en bekväm och flexibel resa mellan länderna.

Från Trelleborg tar färjan dig på en resa genom vattnet, vilket ger dig en chans att koppla av och njuta av den friska havsluften. Ombord finns en mängd olika faciliteter och bekvämligheter som syftar till att göra din resa så behaglig som möjligt. Oavsett vilka behov eller önskemål du har, finns det något för alla ombord på denna färjelinje.

Trelleborg Klaipeda

Båtresa Trelleborg Travemünde

Resan från Trelleborg till Litauen tar dig till Klaipeda. Ombord på färjan finns en rad bekvämligheter såsom restaurang, bar, butik, hytter, vilstolar och ett soldäck där du kan koppla av och njuta av utsikten över havet.

När du når hamnen i Klaipeda kan du förvänta dig en bilresa på cirka 3 timmar till Litauens huvudstad, Vilnius.

Om Klaipeda

Klaipeda, beläget vid Östersjöns kust i Litauen, är en stad med en rik historia och en charmig atmosfär. Som Litauens enda hamn vid Östersjön har Klaipeda historiskt sett haft en betydande roll som ett centrum för handel och sjöfart.

Staden erbjuder besökare en fascinerande blandning av gammalt och nytt, med pittoreska kullerstensgator, vackra gamla byggnader och moderna faciliteter. Gamla stan är en skattkista av historiska sevärdheter, inklusive det imponerande slottet Klaipeda och den charmiga Theatre Square.

För den som är ute efter naturupplevelser finns det många vackra stränder och grönområden att utforska i och runt staden. Småbåtshamnen är en populär plats för att koppla av och ta del av den avslappnade atmosfären medan man njuter av utsikten över havet.

Läs mer:

Klaipeda Turistinformation

ANNONS ▼

Trelleborg Klaipeda tidtabell

Färjor Trelleborg Klaipeda

Färjorna som trafikerar sträckan till Travemünde är kända för sin komfort och service. De erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter ombord, inklusive restauranger, barer, butiker och lekplatser för barn, vilket gör resan till en behaglig och underhållande upplevelse för passagerarna.

Många väljer att tillbringa tiden ombord med att njuta av den vackra utsikten över havet eller koppla av med en god måltid och dryck.

Mat och dryck Trelleborg Klaipeda

Trelleborg Klaipeda shopping

Besök TT-Line Shop ombord på färjan mellan Trelleborg och Klaipeda och upptäck ett brett utbud av varor till förmånliga priser. Här hittar du allt från kosmetika, parfymer och godis till choklad och souvenirer.

För ölentusiasten finns även ett imponerande sortiment av internationella ölsorter på burk, utan pant. Missa inte heller månadens specialerbjudanden som ger dig möjlighet att fynda utvalda produkter till extra låga priser.

Biljetter färja Trelleborg Travemünde

Färjeavgångar Trelleborg Travemünde

Överfarten mellan Trelleborg och Klaipeda tar 16 timmar.

Linjen mellan Trelleborg och Klaipeda trafikeras av TT-Line.

Sökord:

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.