Stockholm Tallinn

Res till Tallinn med Tallink Silja. 

Johan Fredriksson [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

tallink-silja

Tallink Silja

Stockholm Tallinn
15 tim 30 min

Stockholm Tallinn

Stockholm Tallinn med Tallink Silja. Här hittar du information om Tallink Siljas färjelinje mellan Stockholm och Tallinn. Boka färja från Stockholm till Tallinn med Tallink Silja snabbt och smidigt online.

Överfarten mellan Stockholm och Tallinn tar 15 tim 30 min . Med Tallink Silja får du en skön resa till Tallinn.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Stockholm -Tallinn och Tallink Silja.

Färjelinjen Stockholm Tallinn

Tallink Silja trafikerar Stockholm-Tallinn med fartygen Baltic Queen och Victoria. Du har en kväll och natt ombord och anländer till Estland på förmiddagen.

Ät gott i restaurangerna, shoppa till förmånliga sjöpriser i taxfree-butikerna och koppla av i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning varje kväll.

Du kan resa på kryssning med en dag i Tallinn eller komplettera med en eller flera hotellnätter.

Ombord bor du bekvämt i bekväma hytter med eller utan havsutsikt. Vill du fira något särskilt eller kanske bara resa lite extra lyxigt? – Pröva någon av lyxsviterna  för en ännu lyxigare och bekvämare kryssning.

Du äter gott ombord! Fartygets stora buffé står uppdukad med alla godsaker du kan tänka dig. Du äter så mycket du vill. I någon av fartygets specialrestauranger äter du rätter från den kräset komponerade menyn.

I nattklubben bjuds du på påkostade och färgsprakande shower av internationella artister. Dessutom är det alltid dans till levande musik. I Diskoteket är tempot högre och du kan dansa till de senaste hitsen.
Puben är stället för dig som gillar allsång till trubadurens musik. I puben finns dessutom fartygets största sortiment av öl, whisky och cider.  I Pianobaren kan du koppla av med något gott att dricka och stillsam pianomusik.

Passa på att handla till låga sjöpriser! Butikerna är fulladdade med tobak, godis, parfym, drycker och andra varor. Här kan du spara ordentligt med pengar!

Tallinn är en spännande stad med massor av sevärdheter, historiska platser, restauranger och shopping. Passa på att ta en sightseeing med buss och svensktalande guide. På så sätt missar du inte något av guldkornen i denna fantastiska stad.

Kryssning till Tallinn

En 40-timmarskryssning till Tallinn är det perfekta sättet att koppla av från vardagen. Njut av havsutsikten, god mat, underhållning och prisvärd shopping.

Varje eftermiddag avgår Tallink Siljas stora och lyxiga fartyg från Stockholm till Tallinn.  Du äter gott och roar dig och är framme morgonen därpå i Tallinn. Efter en heldag i Tallinn avgår fartyget tillbaka mot Sverige och efter ännu en trevlig kväll och en skön natt ombord är du till tillbaka i Stockholm på morgonen.

En kryssning till Tallinn är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen. Du reser från Stockholm på kvällen och är framme i Tallinn dagen därpå. Du har hela dagen på dig att utforska Tallinn innan båten på kvällen går tillbaka till Stockholm.

Vill du stanna längre i Tallinn finns det resor där en eller flera övernattningar i Tallinn ingår.

Stockholm Tallinn tidtabell

Mat och dryck Stockholm Tallinn

Stockholm Tallinn shopping

Sökord:

Boka färja från Stockholm till Tallinn

resebloggar.info

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare