Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Stockholm Tallinn

Stockholm Tallinn med Tallink Silja är en färjelinje som trafikerar Stockholm och Tallinn.

Överfarten mellan Stockholm och Tallinn tar 15 tim 30 min. Ombord på Tallink Silja får du en skön resa till Tallinn.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Tallink Silja. Boka färja mellan Stockholm och Tallinn med Tallink Silja till lägsta pris på färjelinjer.se

Stockholm Tallinn med Tallink
Foto: Tallink Silja

ANNONS:

Ta färjan till Tallinn

Njut av en skön sjöresa med Tallink Silja mellan Stockholm och Tallinn. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Stockholm -Tallinn ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Stockholm tar färjan dig smidigt och bekvämt till Stockholm .

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Stockholm Tallinn

Tallink Silja

Stockholm Tallinn med Tallink
Foto: Tallink Silja

Färjan Stockholm Tallinn

Tallink Silja trafikerar Stockholm-Tallinn med fartygen Baltic Queen och Victoria. Du har en kväll och natt ombord och anländer till Estland på förmiddagen.

Ät gott i restaurangerna, shoppa till förmånliga sjöpriser i taxfree-butikerna och koppla av i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning varje kväll.

Du kan resa på kryssning med en dag i Tallinn eller komplettera med en eller flera hotellnätter.

Ombord bor du bekvämt i bekväma hytter med eller utan havsutsikt. Vill du fira något särskilt eller kanske bara resa lite extra lyxigt? – Pröva någon av lyxsviterna  för en ännu lyxigare och bekvämare kryssning.

Du äter gott ombord! Fartygets stora buffé står uppdukad med alla godsaker du kan tänka dig. Du äter så mycket du vill. I någon av fartygets specialrestauranger äter du rätter från den kräset komponerade menyn.

I nattklubben bjuds du på påkostade och färgsprakande shower av internationella artister. Dessutom är det alltid dans till levande musik. I Diskoteket är tempot högre och du kan dansa till de senaste hitsen.
Puben är stället för dig som gillar allsång till trubadurens musik. I puben finns dessutom fartygets största sortiment av öl, whisky och cider.  I Pianobaren kan du koppla av med något gott att dricka och stillsam pianomusik.

Passa på att handla till låga sjöpriser! Butikerna är fulladdade med tobak, godis, parfym, drycker och andra varor. Här kan du spara ordentligt med pengar!

Tallinn är en spännande stad med massor av sevärdheter, historiska platser, restauranger och shopping. Passa på att ta en sightseeing med buss och svensktalande guide. På så sätt missar du inte något av guldkornen i denna fantastiska stad.

Kryssning till Tallinn

En 40-timmarskryssning till Tallinn är det perfekta sättet att koppla av från vardagen. Njut av havsutsikten, god mat, underhållning och prisvärd shopping.

Varje eftermiddag avgår Tallink Siljas stora och lyxiga fartyg från Stockholm till Tallinn.  Du äter gott och roar dig och är framme morgonen därpå i Tallinn. Efter en heldag i Tallinn avgår fartyget tillbaka mot Sverige och efter ännu en trevlig kväll och en skön natt ombord är du till tillbaka i Stockholm på morgonen.

En kryssning till Tallinn är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen. Du reser från Stockholm på kvällen och är framme i Tallinn dagen därpå. Du har hela dagen på dig att utforska Tallinn innan båten på kvällen går tillbaka till Stockholm.

Vill du stanna längre i Tallinn finns det resor där en eller flera övernattningar i Tallinn ingår.


Stockholm Tallinn tidtabell

Vanligtvis avgår färjorna från Stockholm tidigt på kvällen, vilket ger resenärer möjlighet att resa över natten och vakna upp redo att utforska staden. Resan tar vanligtvis cirka 15-16 timmar, vilket ger gott om tid att njuta av bekvämligheterna ombord och koppla av under resan.

Återresan från Tallinn till Stockholm följer vanligtvis samma mönster, med avgångar tidigt på kvällen.

Mat och dryck Stockholm Tallinn

Stockholm Tallinn shopping

På färjan från Stockholm till Tallinn hittar du en välutrustad taxfreebutik som erbjuder ett brett sortiment av alkohol och tobak till förmånliga priser. Oavsett om du letar efter din favoritwhisky, en fin flaska vin eller öl, finns det något för alla smaker och preferenser.

Utöver alkohol och tobak erbjuder taxfreebutiken också en mängd olika godsaker att välja mellan. Från choklad och godis till snacks och andra läckerheter, är det perfekta tillfället att unna dig själv eller köpa med något till dina vänner och familjemedlemmar.

Besök taxfreebutiken ombord för att upptäcka alla erbjudanden och hitta dina favoritprodukter till förmånliga priser under din resa till Tallinn.

Överfarten mellan Stockholm och Tallinn tar 15 tim 30 min.

Linjen mellan Stockholm och Tallinn trafikeras av Tallink Silja.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Stockholm till Tallinn till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Tallinn.

Följande fartyg trafikerar linjen:

Baltic Queen
Victoria 1

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Stockholm till Tallinn

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.