Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholm Åbo

Njut av en skön sjöresa med Tallink Silja eller Viking Line från Stockholm till Åbo. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med avresa från Stockholm tar färjan dig på en resa genom det böljande blåa vattnet, erbjudandes en stunds avkoppling och möjligheten att njuta av den friska havsluften. Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. Det finns något för alla ombord på denna färje linje.

Stockholm Mariehamn

ANNONS:

Färja till Åbo från Stockholm

Att ta färjan från Stockholm till Åbo är en resa som erbjuder både nöje och avkoppling. Från den pulserande huvudstaden Stockholm stiger du ombord på färjan och lämnar stadens brus bakom dig när du beger dig ut på Östersjön.

Under resan kan du njuta av det vackra landskapet som passerar utanför fönstren, medan färjan sakta kryssar fram genom skärgården. Det är en perfekt chans att koppla av och låta tankarna vandra medan du tar in den friska havsluften.

På färjan finns det gott om bekvämligheter för att göra din resa så behaglig som möjligt. Du kan välja att njuta av en god måltid i någon av restaurangerna ombord, eller kanske ta en drink i baren medan du tittar ut över det glittrande havet.

För de som önskar underhållning finns det ofta olika aktiviteter och evenemang arrangerade på färjan, allt från live musik till kasinon och butiker där du kan shoppa lite taxfree.

Stockholm Åbo

Stockholm Åbo

Färjan Stockholm Åbo

Stockholm Åbo trafikeras av både Silja Tallink och Viking Line. Resan mellan Stockholm och Åbo tar ungefär 10 timmar per väg. Du kan välja mellan dag eller kvällsavgång.

När du reser mellan Stockholm Åbo går båtresan genom Stockholms, Ålands och Åbos skärgårdar som av många anses som världens vackraste.

Ombord på båten har du möjlighet att roa dig, äta gott, handla billigt och njuta av den förstklassiga underhållningen. Det händer alltid något ombord på färjan till Åbo.

Hytterna ombord på både Viking Line och Tallink Silja är mycket bekväma. Väl mellan förmånliga standardhytter eller en mer påkostad lyxhytt eller svit.

Vackra dagar under sommaren är naturligtvis soldäcket något som lockar många. Att sitta ner i en skön stol på däck och titta ut över havet eller skärgården är fantastiskt.

23 timmars nöjeskryssning till Åbo

Upplev 23 timmar ombord på Silja Lines Galaxy. Njut av god mat, ta en drink i baren eller dansa tills solen går upp. Fredagar och lördagar har vi kända artister och DJ:s på scen – med uppträdanden som passar alla åldrar.

Viking Lines fartyg kryssar från Stockholm till Åbo, varje kväll kl 20.00. Ombord hittar du skön stämning med internationell touch, god mat, proffsiga artister och mängder av fynd i butikerna. Res själv eller ta med dig någon på en dygnskryssning till Åbo och njut av 23 timmar till havs.


Stockholm Åbo tidtabell

Bägge rederier trafikerar linjen Stockholm Åbo med två avgångar per dag.

Mat och dryck Stockholm Åbo

Stockholm Åbo shopping

Alla fartygen mellan Stockholm och Åbo har stora och välsorterade butiker där du kan handla starksprit, öl, cigaretter, godsaker och och mycket annat till förmånliga tax-free priser. I parfymbutiken hittar du kända märkesvaror inom parfym, kosmetik och hudvård.

I taxfreebutikerna ombord kan du fynda välkända märkesvaror för upp till 70 % bättre priser än i land!

Överfarten mellan Stockholm och Åbo tar 10 timmar.

Linjen mellan Stockholm och Åbo trafikeras av Tallink Silja, Viking Line.

Sökord:

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.