farjelinjer-loggo-ny

Bornholmslinjen

Upptäck mer om Bornholmslinjen ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Bornholmslinjen och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finn det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Bornholmslinjen online för lägsta pris!

Foto: Bornholmslinjen

Bornholmslinjen färjor och färjelinjer

Resa till Bornholm via färja är ett populärt sätt att uppleva den vackra ön. Ystad är den svenska hamn som ligger närmast Bornholm, vilket gör det till en perfekt bas för en resa till Bornholm. Med sin behagliga miljö och snabba överfart är färjan från Ystad till Rønne på Bornholm ett idealiskt alternativ för dem som vill uppleva den danska ön.

Bornholmslinjen seglar mellan Rønne på Bornholm och tre destinationer: Ystad i Sverige, Køge på Sjælland och Sassnitz i Tyskland.

Ta Bornholmslinjen till din semester på Bornholm. Bornholm är ett mycket uppskattat resmål. Du njuter av sol och bad på de vidsträckta sandstränderna.

På rutten färjan till Bornholm reser du som passagerare ombord på två av världens största snabbfärjor, katamaranfärjorna Max och Express 1, och mellan Rønne – Køge och Rønne – Sassnitz seglar den nya och specialdesignade gods- och passagerarfärjan, M / F Hammershus.

Onlinebokning Bornholmslinjen