Sök
Stäng denna sökruta.

Bornholmslinjen

Res med Bornholmslinjen och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Bornholmslinjen ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Bornholmslinjen och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Bornholmslinjen online för lägsta pris!

Bornholmslinjen
Foto: Bornholmslinjen

Bornholmslinjen färjor och färjelinjer

Bornholmslinjen - resor och kryssningar

Resa till Bornholm via färja är ett populärt sätt att uppleva den vackra ön. Ystad är den svenska hamn som ligger närmast Bornholm, vilket gör det till en perfekt bas för en resa till Bornholm. Med sin behagliga miljö och snabba överfart är färjan från Ystad till Rønne på Bornholm ett idealiskt alternativ för dem som vill uppleva den danska ön.

Bornholmslinjen är ett av de ledande färjerederierna som trafikerar Östersjön och erbjuder en bekväm och pålitlig färjeupplevelse för resenärer som vill utforska den vackra ön Bornholm. Med moderna fartyg och professionell service strävar Bornholmslinjen efter att göra varje resa till en minnesvärd och behaglig upplevelse för passagerarna.

Oavsett om du reser för nöje eller affärer, så erbjuder Bornholmslinjen regelbundna och pålitliga färjetjänster mellan destinationer som Ystad i Sverige och Rønne på Bornholm. Med bekväma faciliteter ombord, inklusive restauranger, butiker och avkopplande lounges, kan passagerarna njuta av en avkopplande resa medan de tar del av det vackra landskapet längs vägen.

Bornholmslinjen strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla bokningsalternativ för att möta behoven hos olika resenärer. Dessutom arbetar de kontinuerligt med att förbättra sin service och hållbarhetsåtgärder för att säkerställa en hållbar färjetrafik över Östersjön.

Ta Bornholmslinjen till din semester på Bornholm. Bornholm är ett mycket uppskattat resmål. Du njuter av sol och bad på de vidsträckta sandstränderna.

På rutten färjan till Bornholm reser du som passagerare ombord på två av världens största snabbfärjor, katamaranfärjorna Max och Express 1, och mellan Rønne – Køge och Rønne – Sassnitz seglar den nya och specialdesignade gods- och passagerarfärjan, M / F Hammershus.

Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester på Bornholm eller en smidig resa över Östersjön, kan du lita på Bornholmslinjen för en pålitlig och bekväm färjeupplevelse. Utforska deras tjänster och boka din resa idag för att upptäcka allt som Bornholm har att erbjuda.

Läs mer:
Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Bornholmslinjen