farjelinjer-loggo-ny

Stockholm Helsingfors

Stockholm Helsingfors med Tallink Silja, Viking Line är en färjelinje som trafikerar Stockholm och Helsingfors.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Tallink Silja, Viking Line. Boka färja mellan Stockholm och Helsingfors med Tallink Silja, Viking Line till lägsta pris på färjelinjer.se

viking-silja-150

Stockholm Helsingfors

Tallink Silja, Viking Line

Färjan Stockholm Helsingfors

Överfarten mellan Stockholm och Helsingfors tar 17 timmar. Med Tallink Silja, Viking Line får du en skön resa till Helsingfors.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Stockholm-Helsingfors och Tallink Silja, Viking Line.

Linjen från Stockholm till Helsingfors är en populär färjerutt som trafikeras av både Silja Tallink och Viking Line. Båda rederierna erbjuder flera avgångar varje vecka, vilket ger resenärerna möjlighet att välja den tid och dag som passar dem bäst. Resan mellan Stockholm och Helsingfors med färja tar vanligtvis 16 timmar, vilket ger dig gott om tid att koppla av, njuta av utsikten och utforska allt som färjan har att erbjuda.

När du anländer till Helsingfors finns där mycket att upptäcka. Staden är en kombination av storstad och vacker natur, med många spännande sevärdheter och trevlig shopping. Helsingfors är känt för sin arkitektur och här hittar du många vackra byggnader att beundra, som till exempel katedralen och Finlandiahuset. Du kan också besöka några av stadens museer och gallerier, eller ta en promenad längs hamnen och njuta av den vackra utsikten över Östersjön.

Från Stockholm till Helsingfors med Tallink Silja

Du får en skön kväll och natt ombord när du reser med Viking Line. Fartygen avgår från Stockholm och Helsingfors varje kväll.

Helsingfors med Viking Line

Viking Line avgår varje dag 16.30 från Stockholm (16.00 under högsäsong). Oavsett vilken dag du väljer att resa får du en skön dag i Helsingfors och är åter i Stockholm på morgonen två dagar senare.

Kryssning till Helsingfors

En kryssning till Helsingfors erbjuder både nöje, avkoppling, shopping och massor med trevliga upplevelser. Ta en skön kryssning till Helsingfors och kom bort från vardagen. Ett kort avbrott ger dig en upplevelse du kommer att minnas länge.

Läs mer om kryssningar till Helsingfors på vår sajt om kryssningar till Helsingfors!

Färjor Stockholm Helsingfors

Viking Lines bekväma och gemytliga Gabriella avgår dagligen till Helsingfors. Ombord finns massor av nöjen och avkoppling, havsutsikten får du på köpet!

Du reser med Tallink Silja reser med något av systerfartygen Silja Serenade eller Silja Symphony, Tallink Siljas mest spektakulära fartyg, med Östersjöns enda promenadgator.

Stockholm Helsingfors tidtabell

Begge rederiernas färjor avgår från  kvällen och anländer på morgonen. Resan tar cirka 16 timmar.

Mat och dryck Stockholm Helsingfors

Det finns flera restauranger och caféer ombord där du kan köpa mat och dryck. Många av dessa erbjuder både lokala specialiteter och internationella rätter.

Stockholm Helsingfors shopping

Viking Lines färjor har flera butiker, inklusive en parfymbutik, en klädbutik och en taxfree-butik där du kan köpa alkoholhaltiga drycker, godis och andra varor till förmånliga priser. Butikerna är öppna under hela resan, så du kan shoppa när det passar dig.

Tallink Silja Line erbjuder också en mängd olika butiker ombord på sina färjor, inklusive en taxfree-butik, en klädbutik och en parfymbutik. De har också en leksaksbutik för barnen och en butik med finska designprodukter för den som letar efter något unikt att ta med hem.

Boka färja från Stockholm till Helsingfors

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare