farjelinjer-loggo-ny

Stockholm Riga

Stockholm Riga med Tallink Silja är en färjelinje som trafikerar Stockholm och Riga.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Tallink Silja. Boka färja mellan Stockholm och Riga med Tallink Silja till lägsta pris på färjelinjer.se

tallink-silja

Stockholm Riga

Tallink Silja

Stockholm Riga
Foto: Foto: Lisäyksiä CC BY-SA 4.0

Färjan Stockholm Riga

Överfarten mellan Stockholm och Riga tar 19 timmar. Med Tallink Silja får du en skön resa till Riga.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Stockholm-Riga och Tallink Silja.

Tallink Silja trafikerar linjen Stockholm Riga med fartygen Romantika och Isabelle. Ombord njuter du av god mat shopping och underhållning.

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Båtarna mellan Stockholm och Riga heter Romantika och Isabelle

Det finns många sätt att uppleva en gammal europeisk stad som Riga men ingen som jämför sig med att komma dit från havet. Vi har åkt båt på Östersjön sen vikingatiden och vi har lärt oss precis hur man ska göra. De flesta svenskar har åkt på kryssning någon gång i sina liv och upplevt den goda stämningen ombord en av Tallink Siljas kryssare.
Riga är en av Europas äldsta städer och vann kulturpris 2014. När du kliver i land i Riga är det bara en kort promenad för att komma mitt in i gamla stan där du har ett torg som alltid har glädje och liv. Det finns många aktiviteter i Riga bland annat guidade turer och museer.

En sjö av möjligheter ombord

För de små finns det Kidz Club där det ordnas roliga lekar och spelas spel. På helger gästas Kidz Club av hunden Lotte som är Estlands mest älskade figur. Det finns också ett större lekrum där det finns spel, möjligheter till att rita och ett bollhav!

Om du är ute efter att koppla av kan du göra det på relax och bastuavdelningen. Där hittar du bubbelpooler och fyra separata bastur med havsuppsikt. I anslutning till relaxen finns en bar som serverar dryck och lättare tilltugg.

Underhållningen på kvällarna

På kvällen kan du sitta i baren på den vanliga puben och mysa med vänner. Du kan också vara på Starlight Palace för att dansa, titta eller lyssna. På klubben uppträder artister och dansare under kvällen som erbjuder riktigt bra underhållning. Precis bredvid klubben finns casinot med blackjack bord och roulette om du vill pröva din lycka. Sist öppnar nattklubben Heaven där du kan dansa loss till både ny och äldre musik.

För dig som vill läsa mer om Riga kan gå till denna länk.

Färjor Stockholm Riga

Romantika och Isabelle heter de stora fartygen som tar dig med på en 40 timmars kryssning till Riga. Ombord finns ett stort utbud aktiviteter för både stora och små.

Stockholm Riga tidtabell

Mat och dryck Stockholm Riga

När du blir hungrig finns det ganska mycket att välja på ombord på Isabelle och Romantika. Det finns två högklassiga restauranger med välskrivna menyer. Det finns även en buffé som bjuder på både nya och moderna koncept som gamla klassiker. För den som gillar tapas finns det en restaurang som erbjuder både kalla och varma rätter. Utöver restaurangerna finns det ett café som serverar snacks, varma smörgåsar och sallader. I barerna går det alltid att få lite lättare tilltugg samt sallader.

Stockholm Riga shopping

På Tallinks välsorterade butiker på linjen Stockholm Riga hittar du alltid populära parfymer, drycker, godis och massa annat till riktigt bra priser.

Sökord:

Boka färja från Stockholm till Riga

ivarson-webutveckling

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare