Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Stockholm Riga

Stockholm Riga med Tallink Silja är en färjelinje som trafikerar Stockholm och Riga.

Överfarten mellan Stockholm och Riga tar 19 timmar. Ombord på Tallink Silja får du en skön resa till Riga.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Tallink Silja. Boka färja mellan Stockholm och Riga med Tallink Silja till lägsta pris på färjelinjer.se

Stockholm Riga
Foto: Lisäyksiä CC BY-SA 4.0

ANNONS:

Ta färjan till Riga

Njut av en skön sjöresa med Tallink Silja mellan Stockholm och Riga. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Stockholm-Riga ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Stockholm tar färjan dig smidigt och bekvämt till Stockholm.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Stockholm Riga

Tallink Silja

Stockholm Riga
Foto: Lisäyksiä CC BY-SA 4.0

Färjan Stockholm Riga

Tallink Silja trafikerar linjen Stockholm Riga med fartygen Romantika och Isabelle. Ombord njuter du av god mat shopping och underhållning.

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Båtarna mellan Stockholm och Riga heter Romantika och Isabelle

Det finns många sätt att uppleva en gammal europeisk stad som Riga men ingen som jämför sig med att komma dit från havet. Vi har åkt båt på Östersjön sen vikingatiden och vi har lärt oss precis hur man ska göra. De flesta svenskar har åkt på kryssning någon gång i sina liv och upplevt den goda stämningen ombord en av Tallink Siljas kryssare.
Riga är en av Europas äldsta städer och vann kulturpris 2014. När du kliver i land i Riga är det bara en kort promenad för att komma mitt in i gamla stan där du har ett torg som alltid har glädje och liv. Det finns många aktiviteter i Riga bland annat guidade turer och museer.

En sjö av möjligheter ombord

För de små finns det Kidz Club där det ordnas roliga lekar och spelas spel. På helger gästas Kidz Club av hunden Lotte som är Estlands mest älskade figur. Det finns också ett större lekrum där det finns spel, möjligheter till att rita och ett bollhav!

Om du är ute efter att koppla av kan du göra det på relax och bastuavdelningen. Där hittar du bubbelpooler och fyra separata bastur med havsuppsikt. I anslutning till relaxen finns en bar som serverar dryck och lättare tilltugg.

Underhållningen på kvällarna

På kvällen kan du sitta i baren på den vanliga puben och mysa med vänner. Du kan också vara på Starlight Palace för att dansa, titta eller lyssna. På klubben uppträder artister och dansare under kvällen som erbjuder riktigt bra underhållning. Precis bredvid klubben finns casinot med blackjack bord och roulette om du vill pröva din lycka. Sist öppnar nattklubben Heaven där du kan dansa loss till både ny och äldre musik.

För dig som vill läsa mer om Riga kan gå till denna länk.


Stockholm Riga tidtabell

Mat och dryck Stockholm Riga

När du blir hungrig finns det ganska mycket att välja på ombord på Isabelle och Romantika. Det finns två högklassiga restauranger med välskrivna menyer. Det finns även en buffé som bjuder på både nya och moderna koncept som gamla klassiker. För den som gillar tapas finns det en restaurang som erbjuder både kalla och varma rätter. Utöver restaurangerna finns det ett café som serverar snacks, varma smörgåsar och sallader. I barerna går det alltid att få lite lättare tilltugg samt sallader.

Stockholm Riga shopping

På Tallinks välsorterade butiker på linjen Stockholm Riga hittar du alltid populära parfymer, drycker, godis och massa annat till riktigt bra priser.

Överfarten mellan Stockholm och Riga tar 19 timmar.

Linjen mellan Stockholm och Riga trafikeras av Tallink Silja.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Stockholm till Riga till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Riga.

Följande fartyg trafikerar linjen:Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Stockholm till Riga

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.