Sök
Stäng denna sökruta.

Unity Line

Res med Unity Line och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om Unity Line ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om Unity Line och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med Unity Line online för lägsta pris!

Unity Line
Foto: Mietek Ł / CC BY-SA

Unity Line - resor och kryssningar

Unity Line startade sin verksamhet 1994 och seglar mellan Ystad Swinoujscie och Trelleborg-Świnoujście.

Rederiets flaggskepp Polonia började trafikera linjen mellan Ystad och Świnoujście 1995 och satte en ny standard för färjorna till Polen. Sedan 2008 seglar även Skania på linjen Ystad Świnoujście, detta gör att man erbjuda två avgångar från vardera hamn.

Förutom passagerarfärjorna Polonia och Skania har man dessutom fem färjor som är anpassade för att transportera frakt på linjerna Ystad -Świnoujście och Trelleborg-Świnoujście. Dessutom tar dessa färjor passagerare i begränsad omfattning.

Som ett av Östersjöns största transportföretag fraktar Unity Line mer än 65 % av godstrafiken på Östersjön och har hand om all järnvägstransport mellan Sverige och Polen med en marknadsandel på över 63 % av lastbilstransporterna.

Färjorna Polonia och Skania är som tidigare sagt två av de bekvämaste och mest påkostade färjorna som trafikerar Polen. Ombord har du möjlighet att äta gott i någon av restaurangerna, spela i casinot eller shoppa i de välsorterade butikerna.

Hytterna ombord är ett kapitel för sig, bekväma sängar och andra bekvämligheter gör att du sover gott och kommer fram till Polen i god form.

När du åker med Unity Lines färja till Polen kan du välja mellan dag- eller nattresor. Kvällsresorna lockar med underhållning och en skön natts sömn i någon av de bekväma hytterna ombord.

 

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Unity Line