Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Stockholm Mariehamn

Stockholm Mariehamn med Tallink Silja, Viking Line är en färjelinje som trafikerar Stockholm och Mariehamn.

Överfarten mellan Stockholm och Mariehamn tar 5 timmar. Ombord på Tallink Silja, Viking Line får du en skön resa till Mariehamn.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Tallink Silja, Viking Line. Boka färja mellan Stockholm och Mariehamn med Tallink Silja, Viking Line till lägsta pris på färjelinjer.se

Stockholm Mariehamn
Foto: Martin Ivarson

ANNONS:

Ta färjan till Mariehamn

Njut av en skön sjöresa med Tallink Silja, Viking Line mellan Stockholm och Mariehamn. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Stockholm-Mariehamn ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Stockholm tar färjan dig smidigt och bekvämt till Stockholm.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Stockholm Mariehamn

Tallink Silja, Viking Line

Stockholm Mariehamn
Foto: Martin Ivarson

Färjan Stockholm Mariehamn

Färjan mellan Stockholm och Mariehamn tar dig direkt till Åland från Stockholm. Njut av den vackra skärgården medan färjan tar dig till Åland.

Linjen Stockholm Mariehamn går genom världens vackraste skärgårdar. Resan tar ca 6 timmar och linjen trafikeras flera gånger dagligen av både Viking Line och Tallink Silja.

Resan mellan Stockholm och Mariehamn ger dig möjlighet att koppla av ,roa dig och äta gott på någon av de största och lyxigaste färjorna som trafikerar våra farvatten.

Du äter gott ombord på färjan till Mariehamn

Börja dagen på bästa sätt med frukost och skärgårdsutsikt. Sjöfrukosten avnjuts i den bufférestaurangen. Dessutom finns det ett antal specialrestauranger där du kan äta allt från grillat kött till skaldjur och ryska specialiteter.

Shopping när du reser till Åland

Alla fartygen mellan Stockholm och Mariehamn har välsorterade butiker där du fyndar starksprit, öl, cigaretter, godsaker och livsmedel. I parfymbutiken hittar du kända märkesvaror inom parfym, kosmetik och hudvård.

Du börjar dagen på bästa sätt med en rejäl frukost ombord. Sen finns det gott om tid att koppla av, äta gott och fynda i taxfree. Det finns alltid underhållning och levande musik ombord. Du är tillbaka i Stockholm tidig kväll efter en avkopplande dag till sjöss!


Stockholm Mariehamn tidtabell

Mat och dryck Stockholm Mariehamn

Stockholm Mariehamn shopping

Överfarten mellan Stockholm och Mariehamn tar 5 timmar.

Linjen mellan Stockholm och Mariehamn trafikeras av Tallink Silja, Viking Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Stockholm till Mariehamn till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Mariehamn.

Följande fartyg trafikerar linjen:Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Stockholm till Mariehamn

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.