farjelinjer-loggo-ny
Foto: Mieguy, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Rödby Puttgarden

Rödby Puttgarden med Scandlines är en färjelinje som förbinder städerna Rödby och Puttgarden.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Scandlines. Boka färja mellan Rödby och Puttgarden med Scandlines till lägsta pris på färjelinjer.se

scandlines

Rödby Puttgarden

Färjan Rödby Puttgarden

Överfarten mellan Rödby och Puttgarden tar 45 min. Med Scandlines får du en skön resa till Puttgarden.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Rödby-Puttgarden och Scandlines.

Scandlines färja från Danmark till Puttgarden tar 45 min och trafikeras upp till 50 gånger om dagen. Ombord på färjan kan du njuta av en god måltid i någon av restaurangerna och handla billigt i fartygets butiker.

Scandlines färja från Rödby till Tyskland är det perfekta avbrottet under bilsemestern. Linjen trafikeras av fyra färjor vilket ger en mycket hög kapacitet. Färjan till Puttgarden passar bra både för resor till norra Tyskland eller vidare ut i Europa. Ett alternativ till Rödby och Puttgarden är färjan mellan Gedser och Rostock.

Färja Rödby Puttgarden är vägen till kontinenten

Kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och mellan Rödby och Puttgarden är perfekt för dig som skall bila ut i Europa. Täta avgångar under hela dygnet gör att du lätt hittar en avgång som passar dig. Dessutom ger färjeresan dig en skön paus då du kan äta lite och sträcka på benen.

Shoppa loss i norra Europas största gränsbutik

Varje år handlar tusentals personer från hela Skandinavien för vardagen och fester i Tyskland. Det finns massor av pengar att spara och utbudet är enormt. I BorderShop hittar du allt du kan önska. Butiken är jättestor med hela 8000 kvm och alla kända varumärken inom öl, vatten, sprit och godis är en fantastisk upplevelse.

Färjor Rödby Puttgarden

Färjorna som trafikerar denna linje är moderna och välutrustade för att göra din resa så behaglig som möjligt. Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter som passar alla resenärers behov. Du kan njuta av en avkopplande stund i restauranger och caféer ombord, eller ta en titt i butikerna för att shoppa några souvenirer eller andra varor.

Rödby Puttgarden tidtabell

Resan till Tyskland tar 45 minuter och färjorna avgår under hela dygnet.

Mat och dryck Rödby Puttgarden

Stilla din hunger och törst enkelt med färska smörgåsar, goda smörgåsar, varma rätter och varma eller kalla drycker. FoodXpress ombord på färjan till Puttgarden är öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Scandlines Kitchen på färjan till Puttgarden erbjuder en klassisk frukostbuffé på morgonen och serverar à la carte-rätter hela dagen.

Rödby Puttgarden shopping

Butiken ombord är öppen under hela överfarten och när färjan ligger vid kajen i Tyskland
Tobak, sprit, vin och godis säljs endast när fartyget befinner sig på tyskt vatten.

Dessutom finns Bordershop på kajen i Puttgarden. Läs mer >

Sökord:

Boka färja från Rödby till Puttgarden

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare