Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Rödby Puttgarden

Rödby Puttgarden med Scandlines är en färjelinje som trafikerar Rödby och Puttgarden.

Överfarten mellan Rödby och Puttgarden tar 45 min. Ombord på Scandlines får du en skön resa till Puttgarden.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Scandlines. Boka färja mellan Rödby och Puttgarden med Scandlines till lägsta pris på färjelinjer.se

Rödby Puttgarden
Mieguy, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

ANNONS:

Ta färjan till Puttgarden

Njut av en skön sjöresa med Scandlines mellan Rödby och Puttgarden. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Rödby-Puttgarden ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Rödby tar färjan dig smidigt och bekvämt till Rödby.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Rödby Puttgarden

Scandlines

Rödby Puttgarden
Mieguy, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Färjan Rödby Puttgarden

Scandlines färja från Danmark till Puttgarden tar 45 min och trafikeras upp till 50 gånger om dagen. Ombord på färjan kan du njuta av en god måltid i någon av restaurangerna och handla billigt i fartygets butiker.

Scandlines färja från Rödby till Tyskland är det perfekta avbrottet under bilsemestern. Linjen trafikeras av fyra färjor vilket ger en mycket hög kapacitet. Färjan till Puttgarden passar bra både för resor till norra Tyskland eller vidare ut i Europa. Ett alternativ till Rödby och Puttgarden är färjan mellan Gedser och Rostock.

Rödby Puttgarden färja

Färjan mellan Rödby och Puttgarden är en bekväm och populär förbindelse över Östersjön. Med regelbundna avgångar erbjuder den en smidig överfart mellan Danmark och Tyskland, vilket gör den till ett praktiskt val för resenärer som vill utforska Europa.

Färja Rödby Puttgarden är vägen till kontinenten

Kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och mellan Rödby och Puttgarden är perfekt för dig som skall bila ut i Europa. Täta avgångar under hela dygnet gör att du lätt hittar en avgång som passar dig. Dessutom ger färjeresan dig en skön paus då du kan äta lite och sträcka på benen.

Shoppa loss i norra Europas största gränsbutik

Varje år handlar tusentals personer från hela Skandinavien för vardagen och fester i Tyskland. Det finns massor av pengar att spara och utbudet är enormt. I BorderShop hittar du allt du kan önska. Butiken är jättestor med hela 8000 kvm och alla kända varumärken inom öl, vatten, sprit och godis är en fantastisk upplevelse.

Läs mer:


Rödby Puttgarden tidtabell

Resan till Tyskland tar 45 minuter och färjorna avgår under hela dygnet.

Mat och dryck Rödby Puttgarden

Stilla din hunger och törst enkelt med färska smörgåsar, goda smörgåsar, varma rätter och varma eller kalla drycker. FoodXpress ombord på färjan till Puttgarden är öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Scandlines Kitchen på färjan till Puttgarden erbjuder en klassisk frukostbuffé på morgonen och serverar à la carte-rätter hela dagen.

Rödby Puttgarden shopping

Butiken ombord är öppen under hela överfarten och när färjan ligger vid kajen i Tyskland
Tobak, sprit, vin och godis säljs endast när fartyget befinner sig på tyskt vatten.

Dessutom finns Bordershop på kajen i Puttgarden. Läs mer >

Överfarten mellan Rödby och Puttgarden tar 45 min.

Linjen mellan Rödby och Puttgarden trafikeras av Scandlines.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Rödby till Puttgarden till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Puttgarden.

Följande fartyg trafikerar linjen:


Prins Richard
Prinsesse Benedikte

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Rödby till Puttgarden

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.