Sök
Stäng denna sökruta.

Lettland

Upplev Lettland genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Lettland
dalbera from Paris, France, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
ANNONSER ▼
Boka färja till Lettland snabbt och smidigt

Färjelinjer till Lettland

Färjor till Lettland

Här hittar du massor av information om färjor och färjelinjer till Lettland. Boka färja till Lettland online för bästa pris!

Natur och äventyr i Lettland

Vandra längs spåren i en av Lettlands fyra nationalparker och du kan upptäcka hackspett, ekorre eller hjort. Med cirka 50% av Lettlands mark som är täckt av skog och över 500 km kust, har besökare gott om möjligheter att beundra den lokala flora och faunan.
Det naturliga landskapet ger en spektakulär miljö för båtliv, cykling, ridning och andra utomhusaktiviteter. Visste du att du även kan ta ett dopp i Europas bredaste vattenfall?

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad.

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Rigas gamla stad är UNESCO-listad  och har prisbelönta samlingar av art nouveau-arkitektur. För den matintresserade är Riga perfekt med populära bondemarknader och över 100 olika kvalitetsrestauranger.

ANNONSER ▼