Färja till Lettland - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.
Här hittar du massor av information om att boka färja till Lettland, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna.
Dessutom hittar du information om vad de olika båtarna till Lettland erbjuder ombord i form av butiker, restauranger och övrig service.
1024px-Riga-Blick_von_Petrikirche03
1024px-Riga-Blick_von_Petrikirche03

Färjor till Lettland

Här hittar du massor av information om färjor och färjelinjer till Lettland. Boka färja till Lettland online för bästa pris!

Natur och äventyr i Lettland

Vandra längs spåren i en av Lettlands fyra nationalparker och du kan upptäcka hackspett, ekorre eller hjort. Med cirka 50% av Lettlands mark som är täckt av skog och över 500 km kust, har besökare gott om möjligheter att beundra den lokala flora och faunan.
Det naturliga landskapet ger en spektakulär miljö för båtliv, cykling, ridning och andra utomhusaktiviteter. Visste du att du även kan ta ett dopp i Europas bredaste vattenfall?

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad.

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Rigas gamla stad är UNESCO-listad  och har prisbelönta samlingar av art nouveau-arkitektur. För den matintresserade är Riga perfekt med populära bondemarknader och över 100 olika kvalitetsrestauranger.

Boka färja till Lettland

COPYRIGHT 2012 -2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare