Färjelinjer till Norge

Färja till Norge - biljetter, tidtabell och erbjudanden

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.
Här hittar du massor av information om att boka färja till Norge, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna.
Dessutom hittar du information om vad de olika båtarna till Norge erbjuder ombord i form av butiker, restauranger och övrig service.
oslo
oslo

Färjor till Norge

Resan till Norge behöver inte vara krånglig eller tidskrävande – ta färjan och upplev det bästa av detta vackra land! Färja till Norge är ett smidigt sätt att resa till Norge, samtidigt som överresan ger dig möjlighet att koppla av, äta gott och kanske fynda i butiken.

Det finns flera olika linjer som går från Sverige till Norge, vilken som passar bäst beror på vart i Norge du skall åka.

Om du letar efter låga priser kan det vara värt att undersöka specialerbjudanden som ofta erbjuds under helger eller semesterperioder. Dessa specialpriser gör det ännu billigare att ta sig till Norge med färja!

Ett bra tips redan när du planerar din resa är att kolla upp de lokala turistinformationernas hemsidor för information om tips på museum, parker och andra sevärdheter.

Oslo – Norges huvudstad med massor att uppleva

Oslo är en Nordens trevligaste huvudstäder som massor av turister besöker varje år – och det är inte helt utan orsak. Den pulserande staden erbjuder en stor mängd av olika attraktioner, shopping och nöjen. Men vad många inte vet är att många av Norges mest populära turistmål faktiskt ligger i Oslo. Det betyder att du kan uppleva mycket på bara en dag.

Så ta en tur med färja till Norge – det är det perfekta sättet att ta sig till vårt västra grannland.

 

Boka färja till Norge

COPYRIGHT 2012 -2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt. Alla varumärken tillhör respektive ägare