Sök
Stäng denna sökruta.

Färja till Norge

Upplev Norge genom att resa dit med färja. Upptäck landets sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm och avkopplande resa över havet på väg dit.
På färjelinjer.se hittar du all information du behöver för att planera din nästa färjeresa till Norge
oslo
ANNONS ▼
Boka färja till Norge snabbt och smidigt

Färjelinjer till Norge

Färjor till Norge

Resan till Norge behöver inte vara krånglig eller tidskrävande – ta färjan och upplev det bästa av detta vackra land! Färja till Norge är ett smidigt sätt att resa till Norge, samtidigt som överresan ger dig möjlighet att koppla av, äta gott och kanske fynda i butiken.

Det finns flera olika linjer som går från Sverige till Norge, vilken som passar bäst beror på vart i Norge du skall åka.

Om du letar efter låga priser kan det vara värt att undersöka specialerbjudanden som ofta erbjuds under helger eller semesterperioder. Dessa specialpriser gör det ännu billigare att ta sig till Norge med färja!

Ett bra tips redan när du planerar din resa är att kolla upp de lokala turistinformationernas hemsidor för information om tips på museum, parker och andra sevärdheter.

Oslo – Norges huvudstad med massor att uppleva

Oslo är en Nordens trevligaste huvudstäder som massor av turister besöker varje år – och det är inte helt utan orsak. Den pulserande staden erbjuder en stor mängd av olika attraktioner, shopping och nöjen. Men vad många inte vet är att många av Norges mest populära turistmål faktiskt ligger i Oslo. Det betyder att du kan uppleva mycket på bara en dag.

Så ta en tur med färja till Norge – det är det perfekta sättet att ta sig till vårt västra grannland.

 

ANNONSER ▼

Bordershop Puttgarden

Upptäck Bordershop Puttgarden, en oemotståndlig destination för alla som söker en unik och prisvärd shoppingupplevelse.

Ta färjan från Halmstad

Stena Linet trafikerar Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus och ät i restaurangen.

Öresundslinjen till Helsingör

Så snart du stiger ombord på färjan mellan Helsingborg och Helsingör, kan du se fram emot en kort och bekväm överfart som tar endast 20 minuter.