Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Strömstad Sandefjord

Strömstad Sandefjord med Color Line är en färjelinje som trafikerar Strömstad och Sandefjord.

Överfarten mellan Strömstad och Sandefjord tar 2,5 timmar. Ombord på Color Line får du en skön resa till Sandefjord.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Color Line. Boka färja mellan Strömstad och Sandefjord med Color Line till lägsta pris på färjelinjer.se

Strömstad Sandefjord
Bo Randstedt, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

ANNONS:

Ta färjan till Sandefjord

Njut av en skön sjöresa med Color Line mellan Strömstad och Sandefjord. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Strömstad -Sandefjord ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Strömstad tar färjan dig smidigt och bekvämt till Strömstad .

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Strömstad Sandefjord

Color Line

Strömstad Sandefjord
Bo Randstedt, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Färjan Strömstad Sandefjord

Resan mellan Strömstad och Sandefjord tar cirka två timmar och erbjuder en fantastisk möjlighet att beundra den vackra naturen i Oslofjorden. Under resan kan du njuta av panoramautsikt över fjorden och de omgivande landskapen. Du kan också ta del av olika underhållningsalternativ ombord, som musik och underhållning, för att göra din resa ännu mer minnesvärd.

Att ta färjan från Strömstad till Sandefjord är ett utmärkt sätt att utforska både Sverige och Norge. Strömstad är en vacker kuststad med charmiga gränder och en livlig hamn. Här kan besökare njuta av soliga stränder, båtturer i skärgården och det lokala kökets läckerheter. Sandefjord å andra sidan är en historisk norsk stad som erbjuder fantastiska naturupplevelser, som vackra stränder, gröna skogar och dramatiska klippor.

Color Line Strömstad Sandefjord

Color Lines färja Color Hybrid tar dig över Oslofjorden på bara 2,5 timmar. Lagom för en bit mat, underhållning och taxfree shopping.

Fjord Line till Norge från Strömstad

Fjord Line har tagit beslutet att inte längre bedriva färjetrafik på linjen mellan Strömstad och Sandefjord. Denna förändring innebär att de inte längre erbjuder passagerar- och godstransporttjänster på denna rutt. Istället kommer Color Line att fortsätta trafikera denna viktiga linje, vilket innebär att resenärer fortfarande har tillgång till bekväm och pålitlig färjetrafik mellan de två destinationerna.

Res bekvämt till Norge med färjan från Strömstad

Sandefjord är en charmig stad i södra Norge, känd för sin vackra natur och rika historia. Här kan du utforska lokala sevärdheter, som exempelvis Hvalfangstmuseet (Valfångstmuseet), som berättar om stadens historiska koppling till valfångstindustrin. Du kan också njuta av de pittoreska stränderna, ta en promenad längs hamnen eller upptäcka stadens livliga restauranger och kaféer.

Ta färjan till Sandefjord över dagen. Åk ut på morgonen och börja med en härlig frukost ombord. I Sandefjord är avstånden korta och du tar dig lätt runt staden till fots. Ät gott ombord och fynda i taxfreebutiken!

Med färjan Strömstad-Sandefjord kommer du snabbt och enkelt över till Norge. Du når lätt hela södra Norge utan en massa lång bilkörning. För dig som vill ha en eller flera övernattningar erbjuder Color Line prisvärda hotellpaket.


Strömstad Sandefjord tidtabell

Färjelinjen Strömstad Sandefjord är öppen året runt och erbjuder ett brett utbud av avgångar varje dag.

Color Line: 2 avg/per dag.

 

Mat och dryck Strömstad Sandefjord

Ombord på färjan till Sandefjord njuter du inte bara av den vackra utsikten, utan även av god mat. Ombord finns det en bufférestaurang där du kan välja precis vad du vill ha, så mycket som du orkar. Det finns massor av spännande maträtter att prova på. Är du inte är så hungrig så finns det ett Café där du kan njuta av dagens rätt, smörgåsar och annan fast food.

I baren ombord finns det drycker och lättare tilltugg att njuta av. Om du föredrar att dricka något gott medan du ser ut över havet så finns det gott om alternativ att välja mellan. Under helgerna är det oftast underhållning med dans och musik, med möjlighet för dig att ta en paus från maten och svänga loss på dansgolvet .

För den som hellre vill spela finns det flera olika spelmaskiner samt ett casino som erbjuder roulette och black jack. Satsa lite pengar på något av spelen kan du med lite tur se fram emot en storvinst.

Strömstad Sandefjord shopping

Color Lines färjor har stora shopping-center där du hittar prisvärda produkter i stora butiker. Shopping på linjen Strömstad-Sandefjord är särskilt förmånlig eftersom Norge inte är med i EU. I de välfyllda butikerna finns drycker, tobak, parfymer och presentartiklar till mycket bra priser.

Även kläder, leksaker och elektronik kan köpas till låga priser och det finns en butik med matvaror som ofta är billigare än både i Sverige och Norge. Du sparar mer än 50 % jämfört med priserna i Norge när du handlar matvaror på färjan!

Överfarten mellan Strömstad och Sandefjord tar 2,5 timmar.

Linjen mellan Strömstad och Sandefjord trafikeras av Color Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Strömstad till Sandefjord till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Sandefjord.

Följande fartyg trafikerar linjen:

Color Hybrid

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Strömstad till Sandefjord

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.