color-fjord-line

Fjord Line, Color Line

Strömstad Sandefjord
2,5 timmar
3

Strömstad Sandefjord

Strömstad Sandefjord med Fjord Line, Color Line. Här hittar du information om Fjord Line, Color Lines färjelinje mellan Strömstad och Sandefjord. Boka färja från Strömstad till Sandefjord med Fjord Line, Color Line snabbt och smidigt online.

Överfarten mellan Strömstad och Sandefjord tar 2,5 timmar . Med Fjord Line, Color Line får du en skön resa till Sandefjord.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Strömstad -Sandefjord och Fjord Line, Color Line.

Strömstad Sandefjord
Bo Randstedt, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Strömstad Sandefjord
Bo Randstedt, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Färjelinjen Strömstad Sandefjord

Color Line Strömstad Sandefjord

Color Lines färjor Bohus och Color Viking tar dig över Oslofjorden på bara 2,5 timmar. Lagom för en bit mat, underhållning och taxfree shopping.

Fjord Line till Norge från Strömstad

Fjord Line seglar till Norge från Strömstad med fartyget Oslofjord. Ombord hittar du god mat och prisvärd shopping.

Res bekvämt till Norge med färjan från Strömstad

Ta färjan till Sandefjord över dagen. Åk ut på morgonen och börja med en härlig frukost ombord. I Sandefjord är avstånden korta och du tar dig lätt runt staden till fots. Ät gott ombord och fynda i taxfreebutiken!

Med färjan Strömstad-Sandefjord kommer du snabbt och enkelt över till Norge. Du når lätt hela södra Norge utan en massa lång bilkörning. För dig som vill ha en eller flera övernattningar erbjuder Color Line prisvärda hotellpaket.

Strömstad Sandefjord tidtabell

Color Line: 2 avg/per dag.

Fjord Line: 1 avg/per dag.

Mat och dryck Strömstad Sandefjord

På Color Lines färjor finns bufférestaurang med stor buffé med massor av spännande maträtter. Du väljer vad du vill ha och sen är det bara att äta och dricka så mycket du orkar. För den som inte är så hungrig finns ett Café med dagens rätt, smörgåsar och fast food.

I baren finns drycker och lättare tilltugg. Njut av den fina utsikten och drick något gott. Under helgerna är det oftast dans och musik. För den som vill spela finns ett antal spelmaskiner och ett casino ombord.

Strömstad Sandefjord shopping

Linjen mellan Strömstad och Sandefjord erbjuder ”riktig” taxfree eftersom Norge inte är med i EU. Du hittar ett stort sortiment av drycker, tobak, parfymer och presentartiklar i de välfyllda butikerna. Missa inte Color Shop med kläder, leksaker och elektronik till låga priser.

På både Color Line och Fjord Lines färjor hittar du stora butiker med ett stort urval av prisvärda produkter.

Sökord:

Boka färja från Strömstad till Sandefjord

Färjelinjer.se

Färjelinjer.se är den kompletta färjeguiden

© 2012-2022 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare