Sök
Stäng denna sökruta.

Ystad Świnoujście

Att ta färjan från Ystad till Polen är inte bara ett sätt att resa från ett land till ett annat; det är en upplevelse som erbjuder både praktiskitet och njutning. Ystad, en pittoresk stad belägen vid den södra spetsen av Sverige, erbjuder en idealisk utgångspunkt för resenärer som vill utforska Polen och dess omgivningar.

Färjan från Ystad tar dig till hamnen i Świnoujście, en charmig kuststad i Polen som lockar med sin historia och natursköna skönhet.  Linjen trafikeras både av Polferries och Unity Line så det finns gott om avgångar varje dag.

Ystad Świnoujście
stockpressphoto.eu, CC BY-SA 4.0

ANNONS:

Färja till Polen från Ystad

Ombord på färjan finns ett brett utbud av bekvämligheter och faciliteter för att göra din resa så behaglig som möjligt. Du kan välja mellan olika restauranger och caféer där du kan njuta av läckra måltider och drycker, eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du beundrar utsikten över havet.

För de som vill shoppa finns det också möjlighet att besöka färjans butiker, där du kan hitta allt från presenter och souvenirer till skönhetsprodukter och elektronik. Det finns också underhållning ombord för att hålla dig sysselsatt under hela resan, inklusive spel, filmer och andra aktiviteter för både vuxna och barn.

När färjan når Świnoujście är du redo att utforska allt som Polen har att erbjuda. Staden är känd för sina vackra stränder, historiska sevärdheter och pittoreska hamnar, och det finns gott om saker att se och göra för alla smaker och intressen.

Ystad Świnoujście

Ystad Świnoujście

Färjan Ystad Świnoujście

Ystad Świnoujście

Ystad Świnoujście är den snabbaste vägen från Sverige till Polen. Linjen trafikeras både av Polferries och Unity Line med 2 avgångar per dag och rederi.

Överfartstiden är mellan 6 och 8 timmar (längre på natt-turer). Det finns bekväma hytter i många olika kategorier. Allt från flygstolar till lyxiga sviter.

Ombord på färjan mellan Ystad och Świnoujście kan du äta gott, sträcka ut dig i hytten eller se på en film. Dessutom har du möjlighet att handla billigt i butiken ombord. Roa dig i nattklubben eller pröva lyckan i kasinot!

Ystad Świnoujście är inte bara en snabb väg till Polen utan även en genväg om du skall till Berlin eller Östra Tyskland. Snabba motorvägar tar dig snabbt dit du skall.

Hamnen i Ystad ligger mitt i centrum. Kommer du med bil får du ta ringleden runt centrum för att komma till färjorna.

Du kan även ta tåget eller bussen till Ystad, Kolla Skånetrafiken för aktuella tider och priser. Från järnvägsstationen har du endast en kortare promenad.

Świnoujście är en härlig blandning av stadsliv, orörd natur, badliv och kurhotell. Under sommaren är Świnoujście ett omtyckt resmål för turister som lockats av stränderna, parkerna, restauranger och barer.

ANNONS ▼

Ystad Świnoujście tidtabell

Mat och dryck Ystad Świnoujście

Ombord på fartygen till Polen är det lätt att hitta något gott att äta.  Finsmakaren kan pröva Restauranten som serverar utsökta à la carte-rätter från alla världens kök.
För den som vill ha något snabbt och rejält finns det även självserveringsrestauranter.

Om du vill du njuta av havsutsikten tillsammans med en god drink eller en kopp kaffe är Baren det perfekta stället.

Ystad Świnoujście shopping

I fartygens stora butiker kan du göra fina fynd. Här finns allt från kosmetika till godsaker, alkohol till frestande sjöpriser. Välkommen ombord och fynda!

Överfarten mellan Ystad och Świnoujście tar 6 timmar.

Linjen mellan Ystad och Świnoujście trafikeras av Polferries, Unity Line.

Sökord:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja från Ystad till Świnoujście