Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka Scandlines
Scandlines
Rödby Puttgarden
Restid: 45 minuter


[ad code=2 align=center]Rödby Puttgarden Färjelinjen
Foto: Scandlines

Rödby Puttgarden Färjelinjen

Här hittar information om färjelinjen Rödby Puttgarden. Boka färja Rödby Puttgarden snabbt och smidigt online.

Läs mer om färjelinjen Rödby Puttgarden, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Rödby Puttgarden.[

Rödby Puttgarden Scandlines Färja

Scandlines färja från Rödby till Puttgarden tar 45 min och trafikeras upp till 50 gånger om dagen. Ombord på färjan kan du njuta av en god måltid och handla billigt i fartygets butiker.

Scandlines färja från Rödby till Puttgarden är det perfekta avbrottet under bilsemestern. Linjen trafikeras av fyra färjor vilket ger en mycket hög kapacitet. Linjen mellan Rödby-Puttgarden passar bra både för resor till norra Tyskland eller vidare ut i Europa. Ett alternativ till Rödby och Puttgarden är färjan mellan Gedser och Rostock.

Rödby Puttgarden ger dig möjlighet att äta gott

scandlinesborder

hamletcafe

Färja Rödby Puttgarden är vägen till kontinenten

Kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och mellan Rödby och Puttgarden är perfekt för dig som skall bila ut i Europa. Täta avgångar under hela dygnet gör att du lätt hittar en avgång som passar dig. Dessutom ger färjeresan dig en skön paus då du kan äta lite och sträcka på benen.


Shoppa billigt i Tyskland med Scandlines shoppingbiljett Rödby Puttgarden

Köp en Shoppingbiljett Helsingborg-Helsingör/Rödby-Puttgarden och checka in i Puttgarden senast 3 timmar efter avgång från Rødby så får du en värdekupong på hela 300 DKK att handla för ombord på färjan under din hemresa. Biljetten kostar 1115:- för alla+bil.

Mer information om shoppingresor till Border Shop

[button link=”http://martinivarson.se/go-scandlines” type=”bootstrap” size=”small” style=”success”]Sök tider och priser Rödby Puttgarden[/button]