farjelinjer-loggo-ny

Gedser Rostock

Gedser Rostock med Scandlines är en färjelinje som trafikerar Gedser och Rostock.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Scandlines. Boka färja mellan Gedser och Rostock med Scandlines till lägsta pris på färjelinjer.se

scandlines

Gedser Rostock

Scandlines

Gedser Rostock
Foto: Foto: Scandlines

Färjan Gedser Rostock

Överfarten mellan Gedser och Rostock tar 2 tim. Med Scandlines får du en skön resa till Rostock.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Gedser-Rostock och Scandlines.

Gedser Rostock tar dig från Gedser på den danska ön Falster till tyska Rostock. Ombord på färjan kan du koppla av med god mat och lönsam shopping i fartygets butiker.

Färja Gedser-Rostock

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock. Avgång Gedser varannan timma större delen av dygnet.

Med bil och färjan från Gedser och Tyskland går det mycket snabbare än med färjor från Sverige till Tyskland. Du är framme i Rostock på så lite som fyra timmar, varav bara halva tiden på färjan.

Från Malmö kör man via Öresundsbron och sedan motorvägen till hamnen i Gedser på ungefär två timmar. Färjan Gedser-Rostock tar bara två timmar. Autobahn mot Berlin börjar 1 km från färjeläget.

Mer information om Bordershop Rostock

Färjor Gedser Rostock

Nu kan du resa med den helt nya färjorna Copenhagen och  Berlin. Det är riktigt stora färjor med plats för 96 lastbilar, 460 bilar och 1300 passagerare. Det innebär dubbelt så stor fordonskapacitet som på tidigare färjor.

Gedser Rostock tidtabell

Normalt sett erbjuds flera avgångar per dag på denna sträcka för att ge resenärer flexibilitet i sina reseplaner. Tidtabellen sträcker sig vanligtvis från tidig morgon till sen kväll, vilket gör att du kan välja en tid som passar dig bäst.

Mat och dryck Gedser Rostock

Ombord på färjan mellan Gedser och Rostock kan du se fram emot en fantastisk mat- och dryckesupplevelse. Med flera restauranger och caféer erbjuder färjan ett brett utbud av kulinariska alternativ för att tillfredsställa alla smaker och preferenser.

Gedser Rostock shopping

I butiken ombord på färjan mellan Gedser och Rostock väntar ett imponerande sortiment av hudvårdsprodukter, kosmetika och dofter som passar både kvinnor och män.

Utöver hudvård och kosmetika erbjuderbutiken även ett stort utbud av choklad, godis och andra sötsaker. Perfekt för att unna dig något sött under resan eller som en present till någon speciell. Dessutom finns också ett brett utbud av öl, vin, läsk och sprit i butiken.

Sökord:

Boka färja från Gedser till Rostock

ivarson-webutveckling

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare