Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Gedser Rostock

Gedser Rostock med Scandlines är en färjelinje som trafikerar Gedser och Rostock.

Överfarten mellan Gedser och Rostock tar 2 tim. Ombord på Scandlines får du en skön resa till Rostock.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Scandlines. Boka färja mellan Gedser och Rostock med Scandlines till lägsta pris på färjelinjer.se

Gedser Rostock
Foto: Scandlines

ANNONS:

Ta färjan till Rostock

Njut av en skön sjöresa med Scandlines mellan Gedser och Rostock. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Gedser-Rostock ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Gedser tar färjan dig smidigt och bekvämt till Gedser.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Gedser Rostock

Scandlines

Gedser Rostock
Foto: Scandlines

Färjan Gedser Rostock

Gedser Rostock tar dig från Gedser på den danska ön Falster till tyska Rostock. Ombord på färjan kan du koppla av med god mat och lönsam shopping i fartygets butiker.

Färja Gedser-Rostock

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock. Avgång Gedser varannan timma större delen av dygnet.

Med bil och färjan från Gedser och Tyskland går det mycket snabbare än med färjor från Sverige till Tyskland. Du är framme i Rostock på så lite som fyra timmar, varav bara halva tiden på färjan.

Från Malmö kör man via Öresundsbron och sedan motorvägen till hamnen i Gedser på ungefär två timmar. Färjan Gedser-Rostock tar bara två timmar. Autobahn mot Berlin börjar 1 km från färjeläget.

Mer information om Bordershop Rostock


Gedser Rostock tidtabell

Normalt sett erbjuds flera avgångar per dag på denna sträcka för att ge resenärer flexibilitet i sina reseplaner. Tidtabellen sträcker sig vanligtvis från tidig morgon till sen kväll, vilket gör att du kan välja en tid som passar dig bäst.

Mat och dryck Gedser Rostock

Ombord på färjan mellan Gedser och Rostock kan du se fram emot en fantastisk mat- och dryckesupplevelse. Med flera restauranger och caféer erbjuder färjan ett brett utbud av kulinariska alternativ för att tillfredsställa alla smaker och preferenser.

Gedser Rostock shopping

I butiken ombord på färjan mellan Gedser och Rostock väntar ett imponerande sortiment av hudvårdsprodukter, kosmetika och dofter som passar både kvinnor och män.

Utöver hudvård och kosmetika erbjuderbutiken även ett stort utbud av choklad, godis och andra sötsaker. Perfekt för att unna dig något sött under resan eller som en present till någon speciell. Dessutom finns också ett brett utbud av öl, vin, läsk och sprit i butiken.

Överfarten mellan Gedser och Rostock tar 2 tim.

Linjen mellan Gedser och Rostock trafikeras av Scandlines.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Gedser till Rostock till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Rostock.

Följande fartyg trafikerar linjen:


Berlin
Copenhagen

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Gedser till Rostock

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.