Gedser Rostock

Res till Rostock med Scandlines. 

Foto: Scandlines

scandlines

Scandlines

Gedser Rostock
2 tim
10 avg/dag

Gedser Rostock

Gedser Rostock med Scandlines. Här hittar du information om Scandliness färjelinje mellan Gedser och Rostock. Boka färja från Gedser till Rostock med Scandlines snabbt och smidigt online.

Överfarten mellan Gedser och Rostock tar 2 tim . Med Scandlines får du en skön resa till Rostock.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Gedser-Rostock och Scandlines.

Färjelinjen Gedser Rostock

Gedser Rostock tar dig från Gedser på den danska ön Falster till tyska Rostock. Ombord på färjan kan du koppla av med god mat och lönsam shopping i fartygets butiker.

Färja Gedser-Rostock

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock. Avgång Gedser varannan timma större delen av dygnet.

Med bil och färjan från Gedser och Tyskland går det mycket snabbare än med färjor från Sverige till Tyskland. Du är framme i Rostock på så lite som fyra timmar, varav bara halva tiden på färjan.

Från Malmö kör man via Öresundsbron och sedan motorvägen till hamnen i Gedser på ungefär två timmar. Färjan Gedser-Rostock tar bara två timmar. Autobahn mot Berlin börjar 1 km från färjeläget.

Mer information om Bordershop Rostock

Nu kan du resa med den helt nya färjorna Copenhagen och  Berlin. Det är riktigt stora färjor med plats för 96 lastbilar, 460 bilar och 1300 passagerare. Det innebär dubbelt så stor fordonskapacitet som på tidigare färjor.

Gedser Rostock tidtabell

Mat och dryck Gedser Rostock

Gedser Rostock shopping

Passa på att gör fina fynd i butiken ombord! Det finns massor av prisvärda varor att handla i båtarnas butiker.

I Rostock hittar du dessutom BorderShop Rostock  som med sina 1 200 m2 är välutrustat och överskådligt.
Butiken ligger vid påfarten till motorvägen och här hittar du alltid bra erbjudanden. Du kan också förbeställa dina varor hemifrån så att de är klara när du kommer. Det finns alltid gott om specialerbjudanden så du kan vara säker på att göra en riktigt god affär.

Sökord:

Boka färja från Gedser till Rostock

resebloggar.info

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare