farjelinjer-loggo-ny

Göteborg Kiel

Göteborg Kiel med Stena Line är en färjelinje som trafikerar Göteborg och Kiel.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Stena Line. Boka färja mellan Göteborg och Kiel med Stena Line till lägsta pris på färjelinjer.se

stena-line

Göteborg Kiel

Göteborg Kiel Stena Line
Foto: Martin Ivarson

Färjan Göteborg Kiel

Överfarten mellan Göteborg och Kiel tar 14 tim 30 min. Med Stena Line får du en skön resa till Kiel.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Göteborg-Kiel och Stena Line.

Färjan till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord på Stena Lines färjor kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

När du väljer färja mellan Göteborg Kiel börjar din semester redan när du kör på färjan i Göteborg. Efter en god natts sömn och en riklig frukost är du redo att köra direkt ut på tyska Autobahn. Alla hytter ombord är utrustade med sköna DUX-madrasser och har TV.

För den riktigt kräsne finns fantastiska lyxhytter och sviter. Det finns tom sviter som har egen balkong och jacuzzi. Gäster som bor i svit har tillgång till egen lounge med diverse förfriskningar och tilltugg.

Mat, nöjen och shopping på färjan mellan Göteborg och Kiel

I pianobaren CVIEW kan du lyssna på pianister som spelar nya och gamla hits. Framåt kvällen brukar både allsången och dansen komma igång. Missa inte heller Musik-quizen där fina priser står på spel. Under sommaren njuter du av ljumna kvällar i Yacht Club på soldäck. Här finns bar, sköna fåtöljer och du kan även pröva något gott från grillen.

Vad vore  en resa med tysklandsfärjan utan spelautomater? Ombord finns många spelmaskiner där du har chansen att vinna en slant om du har turen på din sida.

Färjor Göteborg Kiel

Färjorna Stena Germanica och Stena Scandinavica trafikerar linjen mellan Göteborg och Kiel.

Göteborg Kiel tidtabell

Färjorna avgår varje kväll från Göteborg och Kiel och är framme morgonen därpå.

Mat och dryck Göteborg Kiel

I Restaurang Taste hittar du en buffé med brett utbud som passar både barn och vuxna. Här äter och dricker du som mycket du vill till ett fast pris. Maten tillagas av den skickliga kökspersonalen ombord.

Restaurang Metropolitan erbjuder en á la carte-meny som ändras varje säsong. Här finns många olika rätter att välja mellan-

I Caféet äter du snabbt, billigt och gott – välj mellan dagens rätt eller något lättare som till exempel en kopp kaffe, en smörgås eller en sallad.

Göteborg Kiel shopping

Butiken ombord på färjorna till Kiel erbjuder dig ett stort sortiment av sprit, vin , tobak, godis och kosmetika. Handla upp till 60% billigare än iland!

Sökord:

ANNONSER ▼

Behöver du låna pengar? Hitta alla lån med besked direkt på www.snabbkredit.nu

Boka färja från Göteborg till Kiel

ivarson-webutveckling

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare