farjelinjer-loggo-ny

Helsingborg Helsingör

Läs mer om Forsea! Här hittar du erbjudanden, tidtabeller och tillgång till prisvärda biljetter.

Boka din resa med Forsea online för lägsta pris!

Överfarten mellan Helsingborg och Helsingör tar 20 minuter . Med Forsea får du en skön resa till Helsingör.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Helsingborg-Helsingör och Forsea.

Helsingborg Helsingör
Helsingborg Helsingör

Bilder ovan: Forsea

Färja Helsingborg Helsingör

Helsingborg Helsingör trafikeras av Forseas stora färjor. Det finns gott om plats för passagerare, bilar och transportfordon. Resan tar 20 minuter och det finns avgångar hela dygnet. Ombord på färjan kan du ta en paus, äta gott i restaurangen och göra fina fynd i butiken ombord.

Färjelinjen Helsingborg Helsingör

Tidigare trafikerade Scandlines denna linje men numera reser du med Forsea och deras färja till Helsingör som är den kortaste och snabbaste vägen till Danmark.
Du hinner med att shoppa billigt och äta gott ombord. Färjorna går upptill var 15:de minut dygnet runt.

Förutom att du sparar 50 km på din bilresa till Danmark så får du en skön paus ombord. Handla upp till 50% billigare än i land. Restaurangerna och Caféerna erbjuder god mat och dryck.

Färjan från Helsingborg till Danmark tar dig enkelt till Själland och Köpenhamn. Helsingör är också en trevlig småstad med shopping och mysiga restauranger.

Shoppa ombord eller i Helsingör

Passa på att göra dina inköp ombord på Forsea. Färjans butik har godis, presenter, massor av parfymer och ett stort sortiment med goda drycker – alltsammans till priser som är upp till 50% billigare än i land!

Vidare ut i Europa med färja Helsingborg Helsingör

Om du skall resa vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Forsea Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden eller Gedser Rostock. Genom att kombinera två linjer får du möjligt till två sköna pauser på din väg ner i Europa.

Ta kombinationsvägen från Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden till Bordershop i Puttgarden. Massor av varor till låga tyska priser. Om du reser över dagen har Scandlines förmånliga rabatterbjudanden som gör att du får mer pengar över att handla för.

Tura mellan Helsingborg Helsingör

För många i Helsingborg är Tura ett mycket uppskattat nöje. Det innebär att man åker med färjan mellan Helsingborg och Helsingör utan att gå iland. Ombord äter man gott och njuter av havsluften och den sköna stämningen ombord. Att man dessutom kan handla billigt i butiken gör det hela ännu bättre.

Länktips: Jämför snabblån på snabbkredit.nu

Färjorna som trafikerar färjelinjen är Aurora , Hamlet, Tycho Brahe och Mercandia IV.

 

Fördelar med att välja Helsingborg Helsingör

Den största fördelen med att välja denna linje är att du sparar mycket tid när du skall vidare till kontinenten. Väljer du färjan Trelleborg-Travemünde får du tillbringa längre tid på båten och har inte lika många avgångar att välja mellan.

Sökord:

ANNONSER ▼

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

resebloggar.info