Sök
Stäng denna sökruta.

Helsingborg Helsingör

Den historiska färjeförbindelsen mellan Helsingborg och Helsingör är inte bara en nödvändig transportlänk mellan Sverige och Danmark, utan också en viktig symbol för det nära samarbetet mellan dessa två grannländer.

Vi hjälper dig att spara både tid och pengar genom att erbjuda den bästa jämförelse- och bokningsplattformen.

Bilder ovan: Forsea

ANNONS:

Färja till Helsingör

Så snart du stiger ombord på färjan mellan Helsingborg och Helsingör, kan du se fram emot en kort och bekväm överfart som tar endast 20 minuter. Med Öresundslinjen är din resa till Helsingör inte bara snabb, utan också en behaglig upplevelse.

För att säkerställa att du får de bästa priserna och tiderna för din resa, rekommenderar vi att du bokar din biljett i god tid. Genom att planera i förväg kan du hitta prisvärda biljetter för din Helsingborg-Helsingör-överresa med Öresundslinjen. Njut av den smidiga överfarten och se fram emot en minnesvärd resa över Öresund.

Öresundslinjen

Helsingborg Helsingör

Öresundslinjen

Bilder ovan: Öresundslinjen

Färja Helsingborg Helsingör

Forsea har bytt namn till Öresundslinjen. Även om namnet är nytt, kommer din upplevelse som passagerare att förbli lika bekväm och effektiv som tidigare. Öresundslinjen förblir den kortaste och snabbaste vägen över Öresund och seglar de fyra kilometrarna mellan Helsingborg och Helsingör dygnet runt.

Helsingborg Helsingör trafikeras av Öresundslinjens stora färjor. Det finns gott om plats för passagerare, bilar och transportfordon. Resan tar 20 minuter och det finns avgångar hela dygnet. Ombord på färjan kan du ta en paus, äta gott i restaurangen och göra fina fynd i butiken ombord.

Färjelinjen Helsingborg Helsingör

Tidigare trafikerade Scandlines denna linje men numera reser du med Öresundslinjen och deras färja till Helsingör som är den kortaste och snabbaste vägen till Danmark.
Du hinner med att shoppa billigt och äta gott ombord. Färjorna går upptill var 15:de minut dygnet runt.

Förutom att du sparar 50 km på din bilresa till Danmark så får du en skön paus ombord. Handla upp till 50% billigare än i land. Restaurangerna och Caféerna erbjuder god mat och dryck.

Färjan från Helsingborg till Danmark tar dig enkelt till Själland och Köpenhamn. Helsingör är också en trevlig småstad med shopping och mysiga restauranger.

Fördelar med att välja Helsingborg Helsingör

Den största fördelen med att välja denna linje är att du sparar mycket tid när du skall vidare till kontinenten. Väljer du färjan Trelleborg-Travemünde får du tillbringa längre tid på båten och har inte lika många avgångar att välja mellan.

Shoppa ombord eller i Helsingör

Passa på att göra dina inköp ombord på Forsea. Färjans butik har godis, presenter, massor av parfymer och ett stort sortiment med goda drycker – alltsammans till priser som är upp till 50% billigare än i land!

Vidare ut i Europa med färja Helsingborg Helsingör

Om du skall resa vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Öresundslinjen Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden eller Gedser Rostock. Genom att kombinera två linjer får du möjligt till två sköna pauser på din väg ner i Europa.

Ta kombinationsvägen från Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden till Bordershop i Puttgarden. Massor av varor till låga tyska priser. Om du reser över dagen har Scandlines förmånliga rabatterbjudanden som gör att du får mer pengar över att handla för.

Tura mellan Helsingborg Helsingör

För många i Helsingborg är Tura ett mycket uppskattat nöje. Det innebär att man åker med färjan mellan Helsingborg och Helsingör utan att gå iland. Ombord äter man gott och njuter av havsluften och den sköna stämningen ombord. Att man dessutom kan handla billigt i butiken gör det hela ännu bättre.

Läs mer

Helsingør turistforening og turist information

 

resebloggar.info