Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Kapellskär Nådendal

Kapellskär Nådendal med Finnlines är en färjelinje som trafikerar Kapellskär och Nådendal.

Överfarten mellan Kapellskär och Nådendal tar 8 timmar. Ombord på Finnlines får du en skön resa till Nådendal.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Finnlines. Boka färja mellan Kapellskär och Nådendal med Finnlines till lägsta pris på färjelinjer.se

ANNONS:

Ta färjan till Nådendal

Njut av en skön sjöresa med Finnlines mellan Kapellskär och Nådendal. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Kapellskär-Nådendal ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Kapellskär tar färjan dig smidigt och bekvämt till Kapellskär.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Kapellskär Nådendal

Finnlines

Färjan Kapellskär Nådendal

Kapellskär Nådendal trafikeras av Finnlines med upp till 3 dagliga avgångar. Överfartstiden är 8 timmar. Ombord kopplar du av i lugn och ro.

Finnlines seglar upp till tre gånger dagligen på linjen mellan Kapellskär och Nådendal, en överfart som endast tar åtta timmar. På denna linje är endast passagerare med fordon tillåtna ombord.

När du åker mellan Kapellskär och Nådendal kan du uppleva den vackra skärgården mellan Sverige och Finland. Till skillnad från många andra rederier fokuserar Finnlines på lugn ochavkoppling ombord.

Resan mellan Kapellskär och Finland tar mellan åtta och nio timmar. Alla måltider på denna sträcka ingår i biljettpriset, du kan därför kommer du fram utvilad, mätt och full av energi för att ta dig an semesterns alla äventyr.

På resan mellan Kapellskär och Nådendal är alla måltider inkluderade i passagerarpriset. På resan serveras det två måltider i bufférestaurang. Mjölk, vatten och juice ingår i priset. Öl, vin och alkohol finns att köpa i baren .

På  de avgångar mellan Kapellskär och Finland som går via Åland kan du handla till ytterst förmånliga priser i fartygets taxfree-butik. Du hittar alkoholhaltiga drycker, parfym, godis, snacks,  souvenirer och kosmetik.

Nådendal är en av de populäraste turistorterna i Finland. För barnen är Muminvärlden ett självklart resmål. Gillar du golf finns det flera golfbanor att spela på.

För dig som vill besöka den trevliga staden Åbo så är det endast 15 km mellan Nådendal och Åbo. Låt dig fascineras av Åbo och dess spännande historia och massor av sevärdheter.

Se andra färjelinjer från Kapellskär


Kapellskär Nådendal tidtabell

Mat och dryck Kapellskär Nådendal

Finnlines färjor på rutten Kapellskär-Nådendal erbjuder ett brett utbud av matställen, från klassiska rätter till nya kulinariska upplevelser. Resenärer kan njuta av en säsongsbetonad à la carte-meny och noggrant utvalda viner på Micke’s, eller välja den avslappnade atmosfären i Cargo Buffet för en klassisk bufféupplevelse med frukost, lunch och middag. Fisherman’s Bistro erbjuder en mångsidig miljö med café, ölträdgård, buffé, grill och bar.

För de som önskar fira resan finns Barrel Bay, en stämningsfull bar perfekt för att njuta av drycker och resplaner. Dessutom erbjuds virtuella musikshower och en unik vin- och tapasupplevelse för en fulländad smakresa.

Kapellskär Nådendal shopping

Välj dina favoriter eller prova nya smaker. Sailor’s Shop välkomnar dig att göra fantastiska fynd. I Finnlines utbud kan du hitta kosmetik, smycken, godis, souvenirer, kläder, sprit och snacks. Glöm inte de där hemma, de skulle bli glada över lite sötsaker!

Överfarten mellan Kapellskär och Nådendal tar 8 timmar.

Linjen mellan Kapellskär och Nådendal trafikeras av Finnlines.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Kapellskär till Nådendal till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Nådendal.

Följande fartyg trafikerar linjen:Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Kapellskär till Nådendal

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.