farjelinjer-loggo-ny

Kapellskär Nådendal

Kapellskär Nådendal med Finnlines är en färjelinje som trafikerar Kapellskär och Nådendal.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Finnlines. Boka färja mellan Kapellskär och Nådendal med Finnlines till lägsta pris på färjelinjer.se

finnlines-150

Kapellskär Nådendal

Finnlines

Färjan Kapellskär Nådendal

Överfarten mellan Kapellskär och Nådendal tar 8 timmar. Med Finnlines får du en skön resa till Nådendal.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Kapellskär-Nådendal och Finnlines.

Kapellskär Nådendal trafikeras av Finnlines med upp till 3 dagliga avgångar. Överfartstiden är 8 timmar. Ombord kopplar du av i lugn och ro.

Finnlines seglar upp till tre gånger dagligen på linjen mellan Kapellskär och Nådendal, en överfart som endast tar åtta timmar. På denna linje är endast passagerare med fordon tillåtna ombord.

När du åker mellan Kapellskär och Nådendal kan du uppleva den vackra skärgården mellan Sverige och Finland. Till skillnad från många andra rederier fokuserar Finnlines på lugn ochavkoppling ombord.

Resan mellan Kapellskär och Finland tar mellan åtta och nio timmar. Alla måltider på denna sträcka ingår i biljettpriset, du kan därför kommer du fram utvilad, mätt och full av energi för att ta dig an semesterns alla äventyr.

På resan mellan Kapellskär och Nådendal är alla måltider inkluderade i passagerarpriset. På resan serveras det två måltider i bufférestaurang. Mjölk, vatten och juice ingår i priset. Öl, vin och alkohol finns att köpa i baren .

På  de avgångar mellan Kapellskär och Finland som går via Åland kan du handla till ytterst förmånliga priser i fartygets taxfree-butik. Du hittar alkoholhaltiga drycker, parfym, godis, snacks,  souvenirer och kosmetik.

Nådendal är en av de populäraste turistorterna i Finland. För barnen är Muminvärlden ett självklart resmål. Gillar du golf finns det flera golfbanor att spela på.

För dig som vill besöka den trevliga staden Åbo så är det endast 15 km mellan Nådendal och Åbo. Låt dig fascineras av Åbo och dess spännande historia och massor av sevärdheter.

Se andra färjelinjer från Kapellskär

Färjor Kapellskär Nådendal

Kapellskär Nådendal tidtabell

Mat och dryck Kapellskär Nådendal

Kapellskär Nådendal shopping

Sökord:

Boka färja från Kapellskär till Nådendal

ivarson-webutveckling

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare