Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Nautica

Stena Nautica är en populär färja som trafikerar rutten mellan Halmstad och Grenå. Fartyget ägs av Stena Line, som är en av Europas största färjerederier och har varit verksam t ända sedan 1962. Med sina moderna faciliteter och bekväma kabiner erbjuder Stena Nautica en avkopplande och bekväm resa för passagerare som vill ta sig mellan Sverige och Danmark.

stena-nautica
Foto: Smiley.toerist -CC BY-SA 4.0

Stena Nautica

Stena Line erbjuder en smidig resa mellan Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Passagerarna har möjlighet att njuta av god mat och avkoppling ombord, samtidigt som de kan handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus på caféet ombord. För barnen finns ett stort lekrum med roliga aktiviteter under helger och skollov, vilket gör resan till en minnesvärd upplevelse för hela familjen.

Stena Nauticas restaurang serverar tre olika rätter varje dag, samt en frukostbuffé på morgonavgången, vilket ger passagerarna möjlighet att välja vad de vill äta under resan. Genom att hålla utkik efter månadens erbjudande i butiken, kan passagerarna spara ännu mer på varor som sprit, vin, öl, parfym, kosmetik och godis. Med alla dessa faciliteter och aktiviteter ombord på Stena Nautica, är resan mellan Halmstad och Grenå en trevlig upplevelse för alla resenärer.

Öka komforten och uppgradera till Stena Plus Lounge, där hittar en lugnare miljö och urval av olika snacks och drycker.

Slappna av och låt dig sjunka ner i en skön hytt på färjan som tar dig till Grenå. Ge dig själv tillåtelse att njuta av lugnet och stillheten medan du reser över havet.

Stena Line

Stena Nautica


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare