farjelinjer-loggo-ny

Foto: Smiley.toerist -CC BY-SA 4.0

Stena Nautica

Stena Nautica är en populär färja som trafikerar rutten mellan Halmstad och Grenå. Fartyget ägs av Stena Line, som är en av Europas största färjerederier och har varit verksam t ända sedan 1962. Med sina moderna faciliteter och bekväma kabiner erbjuder Stena Nautica en avkopplande och bekväm resa för passagerare som vill ta sig mellan Sverige och Danmark.

Stena Nautica

 Halmstad-Grenå

Byggd: 1986

Längd: 135 m

Bredd: 24 m

Bäddar: 148

Passagerare: 956

Bilar: 330

Flagg: Svensk

Bäddar: 148

Bäddar: 148

ANNONS:

Res med Stena Nautica

Stena Line erbjuder en smidig resa mellan Halmstad och Grenå med Stena Nautica. Passagerarna har möjlighet att njuta av god mat och avkoppling ombord, samtidigt som de kan handla varor till låga sjöpriser i butiken och ta en paus på caféet i form av Coffee Shop. För barnen finns ett stort lekrum med roliga aktiviteter under helger och skollov, vilket gör resan till en minnesvärd upplevelse för hela familjen.

Stena Nauticas restaurang serverar tre olika rätter varje dag, samt en frukostbuffé på morgonavgången, vilket ger passagerarna möjlighet att välja vad de vill äta under resan. Genom att hålla utkik efter månadens erbjudande i butiken, kan passagerarna spara ännu mer på varor som sprit, vin, öl, parfym, kosmetik och godis. Med alla dessa faciliteter och aktiviteter ombord på Stena Nautica, är resan mellan Halmstad och Grenå en trevlig upplevelse för alla resenärer.

ANNONSER ▼

Relaterat till Stena Nautica

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare