farjelinjer-loggo-ny
Foto: Foto: Stena Line

Karlskrona Gdynia

Karlskrona Gdynia med Stena Line är en färjelinje som trafikerar Karlskrona och Gdynia.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Stena Line. Boka färja mellan Karlskrona och Gdynia med Stena Line till lägsta pris på färjelinjer.se

stena-logga

Karlskrona Gdynia

Stena Line

Färjan Karlskrona Gdynia

Överfarten mellan Karlskrona och Gdynia tar från 10 tim 30 min . Med Stena Line får du en skön resa till Gdynia.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Karlskrona-Gdynia och Stena Line.

Stena Lines linje från Karlskrona till Gdynia trafikeras av Stena Vision och Stena Spirit. Resan tar 10 tim 30 min och ombord njuter du av skönt spa, mingel-vänliga barer, en fulladdad butik, dansgolv med svängrum och restauranger.

Barnen trivs i det nyrenoverade lekrummet. Här kan barnen leka och skoja, titta på Nicke Nyfikenfilm och spela olika spel.

För det något äldre barnen finns Teen Town – en aktivitetshörna med air hockey, x-box och bilsimulator.

Du sover skönt ombord på färjan mellan Karlskrona och Polen. Det finns ett brett urval av hytter, alla är utrustade med Dux-madrasser för bästa sovkomfort. Vill du skämma bort dig lite extra skall du boka en Panoramasvit med massor av lyx och komfort.

Pröva nya Pure Nordic Spa kan du koppla av med olika behandlingar, basta, njuta av äventyrsduscharna eller bara pusta ut i relaxavdelningen.

Gdynia, Gdańsk och Sopot ligger som ett pärlband utmed Gdańsk-bukten i nordöstra Polen. Tillsammans utgör de ett sammanflätat stadskomplex som kallas Trójmiasto. Inom ett par mil får du storstadsliv, shopping, intressant historia och kultur, härliga bad, spa och golf.

Kryssning till Polen med Stena Line

Stena Line erbjuder flera typer av kryssningar på linjen mellan Karlskrona och Gdynia. Du kan välja 24 timmars kryssning med vändande båt eller välja en kryssning till Polen med en heldag i land. Oavsett vilket du väljer kan du njuta av shopping, nöje och god mat ombord.

Hitta restauranger i Karlskrona >>

Färjor Karlskrona Gdynia

Karlskrona Gdynia trafikeras av fartygen Stena Vision och Stena Spirit

Karlskrona Gdynia tidtabell

Två avgångar från respektive hamn dagligen

Mat och dryck Karlskrona Gdynia

Ombord finns inte mindre än tre restauranger som serverar allt från lättare rätter till trerätters på vita dukar. Här finns även en nattklubb och tre barer alla med olika karaktär.

Karlskrona Gdynia shopping

Shoppa ombord på färjan mellan Karlskrona och Polen! I butiken hittar du ett  ett stort utbud av drycker, kosmetika och parfym för upp till 60% billigare jämfört med ordinarie priser i land. Dessutom finns det ofta olika specialerbjudanden där du sparar ytterligare på de redan låga priserna.

 

Sökord:

Boka färja från Karlskrona till Gdynia

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare