Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Karlskrona Gdynia

Karlskrona Gdynia med Stena Line är en färjelinje som trafikerar Karlskrona och Gdynia.

Överfarten mellan Karlskrona och Gdynia tar från 10 tim 30 min . Ombord på Stena Line får du en skön resa till Gdynia.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Stena Line. Boka färja mellan Karlskrona och Gdynia med Stena Line till lägsta pris på färjelinjer.se

1280px-Stena_Scandinavica_in_Kiel_Harbor-min
Sechmet, CC BY-SA 3.0

ANNONS:

Ta färjan till Gdynia

Njut av en skön sjöresa med Stena Line mellan Karlskrona och Gdynia. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Karlskrona-Gdynia ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Karlskrona tar färjan dig smidigt och bekvämt till Karlskrona.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Karlskrona Gdynia

Stena Line

Sechmet, CC BY-SA 3.0

Färjan Karlskrona Gdynia

Stena Lines linje från Karlskrona till Gdynia trafikeras av Stena Ebba, Stena Estelle och Stena Spirit. Resan tar 10 tim 30 min och ombord njuter du av skönt spa, mingel-vänliga barer, en fulladdad butik, dansgolv med svängrum och restauranger.

Barnen trivs i det nyrenoverade lekrummet. Här kan barnen leka och skoja, titta på film och spela olika spel.

För det något äldre barnen finns Teen Town – en aktivitetshörna med air hockey, x-box och bilsimulator.

Du sover skönt ombord på färjan mellan Karlskrona och Polen. Det finns ett brett urval av hytter, alla är utrustade med Dux-madrasser för bästa sovkomfort. Vill du skämma bort dig lite extra skall du boka en Panoramasvit med massor av lyx och komfort.

Pröva nya Pure Nordic Spa kan du koppla av med olika behandlingar, basta, njuta av äventyrsduscharna eller bara pusta ut i relaxavdelningen.

Gdynia, Gdańsk och Sopot ligger som ett pärlband utmed Gdańsk-bukten i nordöstra Polen. Tillsammans utgör de ett sammanflätat stadskomplex som kallas Trójmiasto. Inom ett par mil får du storstadsliv, shopping, intressant historia och kultur, härliga bad, spa och golf.

Kryssning till Polen med Stena Line

Stena Line erbjuder flera typer av kryssningar på linjen mellan Karlskrona och Gdynia. Du kan välja 24 timmars kryssning med vändande båt eller välja en kryssning till Polen med en heldag i land. Oavsett vilket du väljer kan du njuta av shopping, nöje och god mat ombord.

Hitta restauranger i Karlskrona >>


Karlskrona Gdynia tidtabell

Två avgångar från respektive hamn dagligen

Mat och dryck Karlskrona Gdynia

Ombord finns inte mindre än tre restauranger som serverar allt från lättare rätter till trerätters på vita dukar. Här finns även en nattklubb och tre barer alla med olika karaktär.

Karlskrona Gdynia shopping

Shoppa ombord på färjan mellan Karlskrona och Polen! I butiken hittar du ett  ett stort utbud av drycker, kosmetika och parfym för upp till 60% billigare jämfört med ordinarie priser i land. Dessutom finns det ofta olika specialerbjudanden där du sparar ytterligare på de redan låga priserna.

 

Överfarten mellan Karlskrona och Gdynia tar från 10 tim 30 min .

Linjen mellan Karlskrona och Gdynia trafikeras av Stena Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Karlskrona till Gdynia till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Gdynia.

Följande fartyg trafikerar linjen:

Stena Ebba
Stena Estelle
Stena Spirit

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Karlskrona till Gdynia

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.