Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Umeå Vasa

Umeå Vasa med Wasa Line är en färjelinje som trafikerar Umeå och Vasa.

Överfarten mellan Umeå och Vasa tar 4 timmar. Ombord på Wasa Line får du en skön resa till Vasa.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Wasa Line. Boka färja mellan Umeå och Vasa med Wasa Line till lägsta pris på färjelinjer.se

Aurora Botnia - Umeå Vasa
Bild: Wasaline

ANNONS:

Ta färjan till Vasa

Njut av en skön sjöresa med Wasa Line mellan Umeå och Vasa. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Umeå-Vasa ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Umeå tar färjan dig smidigt och bekvämt till Umeå.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Umeå Vasa

Umeå Vasa

Wasa Line

Aurora Botnia - Umeå Vasa
Bild: Wasaline

Färjan Umeå Vasa

Wasaline välkomnar dig ombord oavsett om du ska njuta av en kryssning eller göra en bekväm och prisvärd reguljärresa till Vasa eller Umeå med eller utan bil.

Aurora Botnia trafikerar sträckan Vasa – Umeå. Wasaline är rederiet som opererar sträckan och ägs av de båda städerna på var sin sida om Kvarken. Förbindelsen nyttjas av såväl nyttoresenärer som fraktkunder men fyller också en viktig funktion för nöjesresenärer som vill shoppa i grannstaden eller bara uppleva en sjöresa ombord på en bekväm passagerarfärja.

Förgyll din resa med läcker mat – njut av Wasalines omtalade skärgårdsbord. Genom att boka buffén i förväg säkrar du din plats i restaurangen samt sparar pengar.


Umeå Vasa tidtabell

Mat och dryck Umeå Vasa

I caféet äter du snabbt, gott och prisvärt. Här serveras smaklig husmanskost, sallader och mackor för större och mindre aptit.

Bufférestaurangen har plats för 200 gäster och ligger på däck 8. Serveras främst närproducerad mat och lokala delikatesser från utvalda leverantörer. Alkoholfria drycker samt kaffe och te ingår alltid i priset.

På Bistron ombord på Aurora Botnia kan gäster oberoende av ålder ska uppleva och känna att det är enkelt att slinka in, slå sig ner vid ett trevligt dukat bord och sedan välja mat och dryck från Bistrons griffeltavla.

Baren och puben bjuder på ett brett urval öl, vin, cider och olika drinkar till förmånliga havspriser. Baren rymmer över 200 gäster, och i anslutning till baren finns även den mysiga puben med ytterligare 40 platser. Perfekt för en svalkande öl i sommarvärmen.

Du kan också njuta av levande musik på de flesta avgångarna. Trubadurer och band från båda sidor av Bottniska viken uppträder i en avslappnad atmosfär. Det är fritt fram att ta dig en svängom på det välpolerade dansgolvet.

Umeå Vasa shopping

Den välutrustade butiken, placerad på däck 7, presenterar ett omfattande sortiment som omfattar drycker, parfym, godis, tobaksvaror, accessoarer, leksaker, lokala specialiteter och mycket mer. Här hittar du alltid förmånliga erbjudanden på kosmetik och parfym – håll utkik efter aktuella kampanjer!

Överfarten mellan Umeå och Vasa tar 4 timmar.

Linjen mellan Umeå och Vasa trafikeras av Wasa Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Umeå till Vasa till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Vasa.

Följande fartyg trafikerar linjen:

Aurora Botnia

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Umeå till Vasa

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.