Boka färjebiljetter till lägsta pris

Göteborg Kiel
Restid:15 timmar


[ad code=2 align=center]

Göteborg Kiel md Stena Line

Färjelinjen Göteborg Kiel

Göteborg Kiel med Stena Line är den smarta vägen till Tyskland. Parkera ombord och semestern börjar direkt!

Läs mer om linjen mellan Göteborg Kiel, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Göteborg Kiel.


Foton ovan: Stena Line

Göteborg Kiel den bekvämaste vägen till Tyskland

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord på Stena Lines färjor kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

När du väljer färja mellan Göteborg Kiel börjar din semester redan när du kör på färjan i Göteborg. Efter en god natts sömn och en riklig frukost är du redo att köra direkt ut på tyska Autobahn.

Alla hytter ombord är utrustade med sköna DUX-madrasser och har TV. För den riktigt kräsne finns fantastiska lyxhytter och sviter. Det finns tom sviter som har egen balkong och jacuzzi. Svitgäster har tillgång till egen lounge med diverse förfriskningar och tilltugg.

Mat, nöjen och shopping på färjan mellan Göteborg och Kiel

I pianobaren CVIEW kan du lyssna på pianister som spelar nya och gamla hits. Framåt kvällen brukar både allsången och dansen komma igång. Missa inte heller Musik-quizen där fina priser står på spel. Under sommaren njuter du av ljumna kvällar i Yacht Club på soldäck. Här finns bar, sköna fåtöljer och du kan även pröva något gott från grillen.

Skulle du bli hungrig finns en bufférestaurang med en all inclusive buffé där du äter och dricker så mycket du vill till ett fast pris. Välj bland massor av varma och kalla rätter. En specialitet på buffén är fisk och skaldjur. Dessutom finns ett stort urval av desserter och glass i alla former.

För finsmakaren finns á la carte restaurang med kräset komponerade menyer samt lättare smårätter. Välj något gott från menyn och pröva ett bra vin till, alla viner finns även till försäljning i Butiken ombord

I butiken ombord finns shopping till bra priser. Spara massor av pengar när du handlar märkesvaror inom alkohol, godis, parfym och presenter.

När du behöver ett avbrott passar en kryssning till Kiel perfekt. Njut av två kvällar till havs och en hel dag till shopping eller avkoppling i den trevliga staden Kiel.

Färjor Göteborg Kiel

Linjen från Göteborg till Kiel trafikeras av färjorna Stena Scandinavica och Stena Germanica som är världens längsta färjor.

Liknande sidor:
Trelleborg Rostock färja
Gedser Rostock