ANNONS:

Stena Scandinavica – biljetter, tidtabell och erbjudanden
Här hittar du information om färjan Stena Scandinavica. Boka din biljett på färjelinjer.se för bästa pris!
stena-scandinavica

Stena Scandinavica

Stena Scandinavica är en av Stena Lines färjor mellan Göteborg och Kiel. Ombord finns barer, restauranger, butiker och sköna och bekväma hytter. Stena Scandinavica är med sina 240 meter världens längsta färja.

Alla hytter ombord på Stena Scandinavica är utrustade med sköna DUX sängar som ger dig en god nattsömn. Dessutom finns TV i alla hytter. För den som vill sätta lite extra guldkant finns ett antal mycket lyxiga hytter och sviter. Det finns stora och lyxiga sviter med egen balkong och jacuzzi.

I restaurang Metropolitan serveras god mat från a-la carte menyn. Dessutom finns en lättare bistromeny med smårätter. Barnen har en egen meny med de rätter som barn uppskattar.

Bufférestaurangen erbjuder en stor buffé med allt som hör en en buffé till. Öl, vin, läsk och kaffe ingår i priset och du äter och dricker så mycket du vill.

Sjöfrukosten ombord innehåller allt som behövs för att starta dagen på bästa sätt. Naturligtvis finns det även gluten och laktosfria alternativ.

Vinoteket låter dig under sakkunnig ledning testa kvalitetsviner. Alla viner finns till försäljning i Butiken

I C-VIEW Lounge spelar skickliga barpianister. Önska, dansa eller sjung med. För den som vill pröva lyckan finns Black Jack. I Riva Bar är tempot lite lugnare – perfekt för en drink före eller efter maten.

I butiken ombord på Stena Scandinavica hittar du godis, drycker och parfymer till priser som ligger långt under priserna “på land” Dessutom massor av roligt för barnen.

ANNONSER ▼

Boka färja till lägsta pris!

Färjelinjer.se

Färjelinjer.se är den kompletta färjeguiden

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare