Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Scandinavica

Stena Scandinavica är en av de största och mest moderna färjorna som trafikerar rutten mellan Sverige och Tyskland. Med sina toppmoderna faciliteter, inklusive flera restauranger, barer, shopping och underhållning ombord, erbjuder denna färja en skön och bekväm resa över Östersjön.

För matälskaren finns ett urval av restauranger som erbjuder allt från lokala delikatesser till internationella rätter. Varför inte prova på en gourmetmiddag medan du njuter av den vackra utsikten över havet?

Shoppingentusiaster kommer inte heller att bli besvikna. Butikerna ombord erbjuder allt från mode och accessoarer till kosmetika och souvenirer, vilket ger dig möjligheten att fynda något unikt eller kanske bara köpa det du behöver för din resa.

stena-scandinavica

Stena Scandinavica

Stena Scandinavica är en av Stena Lines färjor mellan Göteborg och Kiel. Ombord finns barer, restauranger, butiker och sköna och bekväma hytter. Stena Scandinavica är med sina 240 meter världens längsta färja.

Alla hytter ombord på Stena Scandinavica är utrustade med sköna DUX sängar som ger dig en god nattsömn. Dessutom finns TV i alla hytter. För den som vill sätta lite extra guldkant finns ett antal mycket lyxiga hytter och sviter. Det finns stora och lyxiga sviter med egen balkong och jacuzzi.

I restaurang Metropolitan serveras god mat från a-la carte menyn. Dessutom finns en lättare bistromeny med smårätter. Barnen har en egen meny med de rätter som barn uppskattar.

Bufférestaurangen erbjuder en stor buffé med allt som hör en en buffé till. Öl, vin, läsk och kaffe ingår i priset och du äter och dricker så mycket du vill.

Sjöfrukosten ombord innehåller allt som behövs för att starta dagen på bästa sätt. Naturligtvis finns det även gluten och laktosfria alternativ.

Vinoteket låter dig under sakkunnig ledning testa kvalitetsviner. Alla viner finns till försäljning i Butiken

I C-VIEW Lounge spelar skickliga barpianister. Önska, dansa eller sjung med. För den som vill pröva lyckan finns Black Jack. I Riva Bar är tempot lite lugnare – perfekt för en drink före eller efter maten.

I butiken ombord på Stena Scandinavica hittar du godis, drycker och parfymer till priser som ligger långt under priserna “på land” Dessutom massor av roligt för barnen.

Dessutom har Stena Line Stena Germanica i trafik på linjen till Kiel.

Stena Scandinavica


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare