farjelinjer-loggo-ny

Stena Germanica

Med en imponerande längd på 240 meter och kapacitet för över 1 300 passagerare, är Stena Germanica inte bara en färja – det är en upplevelse i sig. Med moderna faciliteter och förstklassig service tar den dig från Sverige till Tyskland, och tillbaka igen, på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Stena Germanica

 Göteborg-Kiel

Byggd: 2001

Längd: 240 m

Bredd: 29 m

Bäddar: 1300

Passagerare: 1300

Bilar: 300

Flagg: Svensk

Bäddar: 1300

Bäddar: 1300

ANNONS:

Res med Stena Germanica

För resenärer som vill ta sig mellan Göteborg och Kiel, är Stena Germanica en populär och pålitlig färja som trafikerar rutten. Med en kapacitet på över 1500 passagerare och 600 fordon är färjan en av de största på linjen och erbjuder en mängd bekvämligheter och faciliteter för resenärernas bekvämlighet.

Stena Germanica är en imponerande färja med en längd på över 240 meter och en kapacitet på upp till 1 300 passagerare och 300 personbilar. Färjan är utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör resan till en upplevelse i sig. Ombord hittar du flera olika restauranger, barer och butiker, samt ett flertal aktiviteter som passar för både vuxna och barn.

Den ungefärliga resan mellan Göteborg och Kiel tar cirka 14 timmar och färjorna avgår dagligen från båda hamnarna. Med en rad bekvämligheter och faciliteter ombord, tillsammans med den effektiva transporten av fordon, är Stena Germanica ett populärt val för resenärer som vill ta sig mellan Sverige och Tyskland på ett bekvämt och enkelt sätt.

ANNONSER ▼

Relaterat till Stena Germanica

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare