Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Germanica

Med en imponerande längd på 240 meter och kapacitet för över 1 300 passagerare, är Stena Germanica inte bara en färja – det är en upplevelse i sig. Med moderna faciliteter och förstklassig service tar den dig från Sverige till Tyskland, och tillbaka igen, på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Stena Germanica

För resenärer som vill ta sig mellan Göteborg och Kiel, är Stena Germanica en populär och pålitlig färja som trafikerar rutten. Med en kapacitet på över 1500 passagerare och 600 fordon är färjan en av de största på linjen och erbjuder en mängd bekvämligheter och faciliteter för resenärernas bekvämlighet.

Stena Germanica är en imponerande färja med en längd på över 240 meter och en kapacitet på upp till 1 300 passagerare och 300 personbilar. Färjan är utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör resan till en upplevelse i sig. Ombord hittar du flera olika restauranger, barer och butiker, samt ett flertal aktiviteter som passar för både vuxna och barn.

Den ungefärliga resan mellan Göteborg och Kiel tar cirka 14 timmar och färjorna avgår dagligen från båda hamnarna. Med en rad bekvämligheter och faciliteter ombord, tillsammans med den effektiva transporten av fordon, är Stena Germanica ett populärt val för resenärer som vill ta sig mellan Sverige och Tyskland på ett bekvämt och enkelt sätt.

Stena Line

Stena Germanica


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare