Boka färjebiljetter till lägsta pris


Unity Line färjelinjer

Unity Line

Information om Unity Lines färjelinjer. Boka färja med Unity Line snabbt och smidigt online.

Läs mer om att resa med Unity Line, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Unity Line.

Unity Line färjor till Polen

Unity Line startade sin verksamhet 1994 och seglar mellan Ystad Swinoujscie och Trelleborg-Świnoujście.

Rederiets flaggskepp Polonia började trafikera linjen mellan Ystad och Świnoujście 1995 och satte en ny standard för färjorna till Polen. Sedan 2008 seglar även Skania på linjen Ystad Świnoujście, detta gör att man erbjuda två avgångar från vardera hamn.

Förutom passagerarfärjorna Polonia och Skania har Unity Line dessutom fem färjor som är anpassade för att transportera frakt på linjerna Ystad -Świnoujście och Trelleborg-Świnoujście. Dessutom tar dessa färjor passagerare i begränsad omfattning.Som ett av Östersjöns största transportföretag fraktar Unity Line mer än 65 % av godstrafiken på Östersjön. Unity Line har hand om all järnvägstransport mellan Sverige och Polen och har en marknadsandel på över 63 % av lastbilstransporterna.

Färjorna Polonia och Skania är som tidigare sagt två av de bekvämaste och mest påkostade färjorna som trafikerar Polen. Ombord har du möjlighet att äta gott i någon av restaurangerna, spela i casinot eller shoppa i de välsorterade butikerna.

Hytterna ombord är ett kapitel för sig, bekväma sängar och andra bekvämligheter gör att du sover gott och kommer fram till Polen i god form.

När du åker med Unity Lines färja till Polen kan du välja mellan dag- eller nattresor. Kvällsresorna lockar med underhållning och en skön natts sömn i någon av de bekväma hytterna ombord.